5 Martie 2013 publicat în Horoscop 125 share-uri

Nodul Nord si Nodul Sud sunt doua puncte virtuale din astrograma ta natala, care iti ofera insa informatii cat se poate de reale si practice despre karma si lectia ta actuala de viata.

Acum este randul tau sa ii sustii pe ceilalti, iar acest lucru poate fi pus in practica prin accesarea capacitatii tale de a avea incredere in tine, de a-ti organiza resursele materiale si de a te bucura cu adevarat de placerile simple ale vietii.

Foto@Shutterstock.com

Lectia de viata cu Nodul Nord in Gemeni

Cand Nodul Nord apare in Gemeni in astrograma ta natala, lectia ta de viata este legata de comunicare si ascultare. Nodul Sud in Sagetator iti da tendinta de a te pripi in interactiunile cu ceilalti, incercand astfel sa iti impui punctul de vedere inainte de a intelege cu adevarat toate datele situatiei.

De asemenea, Nodul Nord in Gemeni iti arata ca trebuie sa renunti la inclinatia de a trai in lumea teoriilor si ideilor, in detrimentul materializarii acestora in realitatea de zi cu zi. Implica-te in actiuni practice care tin de domeniul comunicarii si impartaseste cu ceilalti, intr-un mod creativ si flexibil, toate cunostintele pe care le-ai adunat pana acum. Acest nou tipar de a relationa cu cei din jur iti va aduce cu siguranta multa implinire personala.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Lectia de viata cu Nodul Nord in Rac

Cu Nodul Nord in Rac, lectia ta actuala de viata este legata de gasirea conexiunilor emotionale profunde cu ceilalti, atat in sensul de a darui caldura si sprijin, cat si de a accepta aceste lucruri in viata ta.

Avand Nodul Sud in Capricorn, vei simti ca implinirea profesionala este un aspect de prima importanta pentru tine si ca, cel mai adesea, trebuie sa faci totul de una singura. Insa in realitate, cei apropiati sunt aici pentru a te sprijini, este nevoie doar ca tu sa te deschizi catre ei. Iar marea implinire o vei gasi nu in cariera, ci in intemeierea unui camin stabil si plin de iubire.

Foto@Depositphotos.com

Lectia de viata cu Nodul Nord in Leu

Daca in harta ta natala Nodul Nord se afla in Leu, lectia ta de viata se refera la obtinerea increderii in capacitatea ta de a sta in fata si de a fi un lider pentru ceilalti.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri