Afla ce-ti rezerva numarul norocos, pentru anul ce va urma. Nu uita insa ca destinul este in mainile noastre si ca fiecare dintre noi putem si trebuie sa ne facem o viata mai buna!

Numarul 3

Este anul in care trebuie si este bine sa invoci schimbari in viata ta. Toate intamplarile bune, sau rele se petrec cu un scop, acela de a ne invata cum sa fim mai buni si mai intelegatori fata de noi insine si fata de cei din jur. Anul 2013 este posibil sa iti aduca multe schimbari ce se vor petrece cu repeziciune. Trebuie sa fii tare, trebuie sa accepti tot ceea ce se intampla, caci in final, acestea iti vor aduce bine.

Pana la jumatatea anului vei realize ca este mai bine sa lasi lucrurile asa cum sunt decat sa suferi din cauza lor. Uneori, sa nu iei in seama ce iti spun ceilalti, este cea mai buna alegere. A doua jumatate a anului te va invata ca trebuie sa te auto-organizezi mai bine si sa iti stabilesti prioritati.

Aceasta perioada va fi perfecta pentru a provoca schimbari, pentru a aduce noul in viata ta. 2013 poate sa readuca in viata ta prieteni vechi de care te vei simti din nou, mai aprope.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Numarul 4

Anul 2013 este un nou inceput in viata ta, atat din punct de vedere profesiona cat si sentimental. Sa te tii agatata de trecut este o pierdere de timp ce iti afecteaza dezvoltarea. Nu va fi un an usor dar va fi cu adeavart un an in care vei culege multe roade.

Incearca sa iti mentii mintea limpede si sa analizezi intamplarile cu mai multa detasare. Anul acesta iti va deschide noi oportunitati. Indrazneste sa pasesti in 2013 cu mult optimism. Daca anul trecut nu a fost din toate punctele de vedere unul castigator pentru tine, anul acesta te va ajuta sa aduci imbunatatiri majore in viata ta.

La inceputul noului an va trebui sa iei niste decizii foarte importante. Vei avea multe oportunitati ce te vor ajuta sa te desprinzi de intamplarile negative din trecut. Trebuie sa dai dovada de flexibilitate anul acesta, acceptand prezentul asa cum este.

2013 iti va da inspiratie ca sa mergi mai departe. Si in ceea ce priveste iubirea acest nou an se anunta a fi favorabil pentru voi. Daca vreti sa obtineti tot ce este mai bun de la noul an, este nevoie sa persistati in ciuda obstacolelor.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri