12 Decembrie 2012 publicat în Horoscop 4 share-uri

Unele iubiri sunt menite sa curga lin si armonios, altele sa se desfasoare dupa principiul impotmolirii. Unele sunt usoare pentru suflet, altele grele... depinde si de ceea ce ii este necesar sufletului respectiv in evolutie.

Perechea duala Leu - Varsator

Relatia dintre Leu si Varsator este una oscilanta, cu multe fluctuatii, schimbari si provocari. Ego-ul are un cuvant important de spus in aceasta relatie. De multe ori, chiar daca cei doi stiu bine cine sunt si ce isi doresc, nu se poate ajunge la un numitor comun tocmai din aceasta cauza.

Nimeni nu poate nega conexiunea sufleteasca dintre cei doi in ciuda inconsecventei care poate cauza distante mari intre partenerii acestui cuplu. O durata de viata indelungata a acestei relatii nu este imposibila daca cei doi dau dovada de toleranta fata de celalalt, luptand in schimb cu ei insisi si ego-ul lor.

Perechea duala Fecioara – Pesti

Dualitatea dintre Fecioara si Pesti se afla poate printre cele mai complicate si capricioase dualitati din horoscop. Sunt puse sub semnul transformarii si al schimbarii nu doar fiecare indivualitate a partenerului in parte, ci si individualitatea cuplului ca intreg. Este o relatie care nu poate supravietui pe termen lung daca cei doi nu accepta sa se transforme in mod reciproc.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele”

Legatura dintre Fecioara si Pesti pare a fi mai mult de ordin spiritual, uneori creand impresia ca vine dincolo de timp si spatiu. Inimile celor doua zodii sunt conectate prin firele invizibile ale karmei, chiar daca le este teama sa se deschisa una catre cealalta de teama unei apropieri prea puternice. Relatia dintre Fecioara si Pesti este o relatie care cere deseori sacrificii, compromisuri, cedari reciproce.


Foto homepage: Depositphotos


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri