12 Decembrie 2012 publicat în Horoscop 4 share-uri

Unele iubiri sunt menite sa curga lin si armonios, altele sa se desfasoare dupa principiul impotmolirii. Unele sunt usoare pentru suflet, altele grele... depinde si de ceea ce ii este necesar sufletului respectiv in evolutie.

Unele iubiri sunt menite sa curga lin si armonios, altele sa se desfasoare dupa principiul impotmolirii. Unele sunt usoare pentru suflet, altele grele… depinde si de ceea ce ii este necesar sufletului respectiv in evolutie.

"Prea fericiti nu suntem, dar plutim"... (George Tarnea)

Dualitatea astrologica nu este deloc intamplatoare. Din fiecare dualitate avem lectii de invatat. Sunt lectii de invatat in privinta dragostei, a relatiilor si a evolutiei personale si de cuplu. Intelegand modul in care functioneaza o relatie astrologica duala, intelegem modul in care putem imbunatati relatia respectiva. Descopera care sunt cele 6 perechi astrologice duale, ce presupune relatia dintre aceste perechi, care sunt punctele forte si dificultatile fiecarei relatii, dar si care este calea cea mai sigura catre fericire in relatia respectiva.

Perechea duala Berbec- Balanta

Dualitatea acestei perechi are in vedere in primul rand pasiunea si senzualitatea, numarandu-se printre cele mai puternice dualitati ale astrologiei. Exista un grad inalt de intimitate si o iubire pasionala in aceasta intensa dualitate. Dar pot interveni si neintelegeri, conflicte si dezechilibre in acest cuplu, o neconcordanta intre cantitatea a ceea ce dai si cantitatea a ceea ce primesti. In cuplul Balanta-Berbec pot exista dezacorduri si ciocniri de interese si de putere. Unul va emite pretentii, iar celalalt se va conforma in a le indeplini. Insatisfactia poate aparea in timp de ambele parti. Trebuie gasit un echilibru si un raport de egalitate in acest cuplu pentru a-si mentine pasiunea si fericirea pentru o perioada indelungata.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele” Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   ArtGranit redefinește calitatea și designul în domeniul amenajărilor interioare

Perechea duala Taur- Scorpion

Dualitatea dintre Taur si Scorpion este una extrem de interesanta si se bazeaza in principal pe necesitati si nevoi pe care cei doi parteneri le au in comun. Dincolo de aceasta, exista o dorinta comuna de a gasi atat satisfactia emotionala, cat si pe cea materiale, financiara. Dualitatea acestei perechi este una statornica si poate fi permanenta. Cu siguranta, cei doi pot fi un cuplu reusit. Este important insa sa nu se mai puna accentul atat de mult in acest cuplu pe aspectul financiar, cat pe a-l lasa pe celalalt sa fie liber, sa fie el insusi. Acest cuplu a creat o dependenta a fericirii sale de existenta sau inexistenta banilor. Atunci cand banii nu sunt, intre ei pot aparea probleme de genul depresiei, dar si sentimentul de a fi “nefericit”, “neimplinit”.

Foto: Copyright konradbak - Depositphotos

S-a lansat Green Report Podcast – întrebări și răspunsuri cu invitați excelenți pe teme de mediu Scurt GHID de supraviețuire în vreme de Mercur Retrograd: ce să faci în perioada 21 aprilie-14 mai 2023

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri