12 Decembrie 2012 publicat în Horoscop 4 share-uri

Unele iubiri sunt menite sa curga lin si armonios, altele sa se desfasoare dupa principiul impotmolirii. Unele sunt usoare pentru suflet, altele grele... depinde si de ceea ce ii este necesar sufletului respectiv in evolutie.

Perechea duala Rac – Capricorn

Nimeni nu se poate plange ca in dualitatea dintre Rac si Capricorn nu exista sentimente sau emotii. Sunt din plin. Doar ca unul le are mai mult decat celalalt, unul iubeste mai mult decat celalalt… Nu exista o cumpana emotionala in aceasta relatie, exista un decalaj emotional.

Relatia dintre Rac si Capricorn este o relatie care tine foarte mult de destin si este supusa dificultatilor tocmai in ideea aducerii ei la un echilibru si la o armonie totala. De obicei, relatie Rac – Capricorn este benefica celor care ii inteleg mecanismul de functionare: este o relatie in continua dezvoltare, care are nevoie de un mediu prielnic pentru a se dezvolta.

Perechea duala Gemeni – Sagetator

Dualitatea dintre Gemeni si Sagetator se numara poate printre cele mai ‘usoare’ dualitati si se poate transforma cu usurinta intr-una durabila, pe termen lung. Cei doi au mize si interese comune si au multe de descoperit si de castigat prin intermediul relatiei lor. De asemenea, aceasta relatie le permite celor doi sa isi dezvolte personalitatea intr-un mod frumos.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Vei avea șansa să iubești din nou! Iar de această dată va fi diferit Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele” Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!  

Ceea ce aduce probleme in aceasta dualitate este lipsa aspectului emotional. Intre cei doi nu exista o conexiune emotionala puternica si nici sentimente prea intense. Partenerii sunt mai degraba prieteni decat iubiti, mai degraba se bazeaza unul pe celalalt decat se doresc cu ardoare. In timp, tocmai din cauza lipsei sentimentelor, isi pot pierde interesul fata de celalalt, fata de relatie in sine si le vor cauta in alta parte.

Foto: Copyright Tanjakrstevska - Depositphotos


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri