Anul 2012 a fost considerat o perioada de maxima importanta, un timp al trecerii catre un alt nivel al constiintei, al transformarii. 2013 este insa un an al sperantei pentru toti. Afla ce vesti bune iti aduce anul ce vine!

Berbec

Anul 2013 va fi unul foarte dinamic in ceea ce te priveste, in toate aspectele vietii tale. Rolul tau in societate si in familie se va imbunatati si de asemenea, relatia cu partenerul tau va urca la un alt nivel. Vei juca un rol foarte important in viata celor dragi, oefrind sprijin moral si afectiune.

Foto: Depositphotos

Taur

Pentru tine, anul 2013 va fi un an linistit, precum un cantec frumos. Foloseste-te la maxim de creativitatea ta pentru a renaste la anul ce vine. In general, 2013 iti va aduce multa pace in viata. Este anul care iti va oferi sansa de a realiza toate acele lucruri la care ai sperat atat de mult timp.

Gemeni

Anul 2013 are vesti bune pentru tine, intrucat acesta va fi anul in care toate eforturile si ambitiile tale vor fi consolidate, astfel incat acesta va fi un an foarte fructos pentru tine. 2013 te va ajuta sa iti indeplinesti dorintele si planurile pentru care de atata vreme aloci timp si energie. De asemenea, noi oportunitati se vor deschide.

Rac

Vei avea multe oportunitati favorabile si, la modul general viata ta se va imbunatati. Vei atinge succesul in masura in care vei investi energie si vointa de a-l atinge. Profita, caci pentru tine, anul 2013 va fi anul in care vei prinde aripi.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri