Linistea lor imensa este incarcata de simbolism. Copacii si prezenta lor fluida, naturala a fost desori asemanata umanitatii. Tocmai de aceea exista un horoscop al copacilor. Tu "ce copac" esti?

Carpen – BUNUL GUST

Persoana influentata de energia vitala a carpenului este foarte atenta la felul cum arata si se pastreaza mereu intr-o forma buna.

Adora viata disciplinata, ordinea si ii place sa isi creeze un camin cat mai confortabil cu putinta. In iubire i se potriveste un partener emotional; la randul sau este foarte constiincios si grijuliu cu persoana draga.

Foto: John Picken

Smochin – SENSIBILITATEA

Foto: jimmiehomeschoolmom

Persoana influentata de simbolistica smochinului are o vointa puternica, este in acelasi timp foarte sensibila. „Smochinul” iubeste viata de familie si este independent. Iubeste natura si animalele foarte tare si are un simt al umorului dezvoltat, ceea ce in mod evindent il face foarte placut celor din jur.

Daca si tu te-ai nascut sub influenta smochinului, s-ar putea sa nu iti placa prea tare ca ceilalti sa te contrazica. Totusi, te conving argumentele solide. In iubire, smochinul este o persoana foarte originala.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri