Eclipsa Solara din semnul Scorpionului ne obliga sa ne asumam si sa ne acceptam deschis responsabilitatea totala pentru viitorul nostru. Perioada de dupa Eclipsa Solara este un timp al provocarii, aducand schimbari si transformari in mai multe aspecte ale vietii.

Este foarte posibil ca iti vei schimba modul in care privesti anumite aspecte ale vietii tale, la fel cum este foarte posibil sa reinterpretezi un anumit domeniu al vietii tale (finantele, profesia, relatia cu persoana iubita etc). Nu va fi insa un timp usor pentru multi dintre noi, deoarece schimbarea inseamna renuntarea la confortul status-quo-ului. Dar este foarte posibil sa fii nevoit sa iesi din zona de confort si sa ai in vedere aceste schimbari. Daca inveti insa sa folosesti in mod constructiv energia pe care o aduce Scorpionul, vei fi mai fericit si mai multumit si te vei simti mai capabil, mai in putere si mai sigur pe tine ca niciodata.

“In urmatoarele 6 luni vei invata autoritatea si puterea care vin din a-ti asuma responsabilitatea pentru tine insuti si din a fi raspunzator pentru consecintele actiunilor tale. Vei invata valoarea asumarii responsabilitatii in crearea propriului destin fara a interfera cu destinul altora. Indiferent de data ta de nasterea, aceasta eclipsa deschide oportunitatea de a invata cum sa combini propria putere cu puterea altora pentru a crea un succes pe care niciunul dintre noi nu il poate obtine singur”, este de parere astrologul Jan Spiller.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă)

Foto homepage si interior: Sxc.hu


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri