1 Noiembrie 2012 publicat în Horoscop 647 share-uri

Nemarginitul Univers i-a inmanat fiecarui semn din zodiac o datorie karmica... Datoriile Karmice sunt un proces fascinant care presupune efortul de a reechilibra energia materiei. Venim pe Pamant cu responsabilitati karmice; sunt incercari din care putem sa invatam, putem sa atingem noi dimensiuni ale constiintei si ale intelepciunii.

Varsator

Al unsprazecelea semn din zodiac este Varsatorul si reprezinta al unsprazecelea stadiu in evolutia omului si a locului sau in Univers. Daca pentru nativul din zodia Leu, prioritara era individualitatea creativa a unei persoane, Varsatorul are ca responsabilitate karmica integrarea acesteia in societate. Capricornul initiaza regulile si normele din societate, iar Varsatorul ajuta societatea sa functioneze prin oameni.

 

Pesti

Fiind al douasprazecelea (si ultimul) semn din zodiac, Pestii reprezinta al douasprazecelea stadiu in evolutia omului si a locului sau in Univers. Nativul din Pesti are responsabilitatea karmica de a folosi tot ceea ce a fost invatat si asimilat pentru a crea perfectiunea omului ca individ si ca intreg al umanitatii. Tocmai aceasta perfectiune este cea care ii ofera omului locul sau de drept in Univers.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Image front by Gerd Altmann from Pixabay


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri