3 Septembrie 2012 publicat în Horoscop 55 share-uri

Descifreaza codul ascuns al cifrei de nastere si descopera care este Virtutea fundamentala care te caracterizeaza conform Astro-filozofiei Asiatice japoneze:

Semnificatia zilei de nastere: Vineri – Virtutea fundamental aeste CHUUJITSU (Devotamentul)

Virtutea fundamentala a celui nascut Vineri este Loialitatea (Devotamentul), o virtute frumoasa, fara de care lumea ar deveni trista si un loc mai putin valoros.

Circumstante ciudate si jocuri ale destinului il aduc pe acest nativ la concluziile enumerate mai sus si-l determina sa inteleaga pretiozitatea acestui principiu de viata. Poate ca intr-o viata anterioara a tradat sau a fost tradat, insa in cea prezenta provocarea suprema a vietii sale este sa-si dovedeasca devotamentul sincer fata de o idee/ cauza/ persoana. I se ofera un drum drept, insa mai multe alternative. Lectia sa este aceea de a se darui intru totul lucrurilor in care crede.

Cel nascut Vineri iubeste adevarul, crede in statornicie si poate iubi cu abnegatie o singura persoana de-a lungul intregii sale vietii.

Semnificatia zilei de nastere: Sambata – Virtutea fundamentala este MEIYO (Onoarea)

Cel nascut Sambata sta sub semnul unei virtuti de origine nobila, virtutea Onoarei. Onoarea merita aparata si merita sa lupti pentru a o mentine… este o lege in care crede acest nativ.

Sa tii la imaginea ta si la reputatia ta inseamna a-ti pretui propria persoana si a-ti intelege locul si importanta ta in societate. Ceea ce va trebui sa invete cel nascut Sambata in cursul acestei vieti este ca propria onoare nu trebuie aparata cu pretul onoarei celorlalti sau a calcarii demnitatii si drepturilor celorlalti in picioare.

Cel nascut Sambata este o persoana mandra, de o mare autoritate morala. Cuvantul sau cantareste greu in ochii si sufletul celorlalti. Demnitatea o ai sau nu o ai. Onoarea o capeti daca esti demn de ea si o meriti.

Semnificatia zilei de nastere: Duminica – Virtutea fundamentala este CHI (Intelepciunea)

In filozofia japoneza, Intelepciunea este o virtute la care nu multi au acces, ci doar cei privilegiati.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri