17 August 2012 publicat în Horoscop 2276 share-uri

Din data de 23 august intram in zodia Fecioara, reprezentantele acestui semn fiind cele mai curajoase, inteligente, tolerante si de succes ale Horoscopului European!

5. Femeia Fecioara se auto-depaseste constant.

Gandirea logica si critica este ceva natural pentru femeia Fecioara. Mintea ei este mereu plina cu idei creative si unice care asteapta sa fie puse in practica. Ei ii place sa isi depaseasca propriile limite si sa sa reinventeze indiferent de situatia de viata in care este pusa. Acesta este unul dintre secretele femeii Fecioara care o fac inegalabila si mereu creativa.

Foto: Jacob_09/ shutterstock.com

6. Femeia Fecioara este sincera.

Sinceritatea este o calitate extrem de importanta pentru relatiile din viata noastra, insa si foarte rara. Totusi, femeia Fecioara o poseda din plin, fiind ca o carte deschisa pentru cei iubiti. Ea spune tot ce are pe suflet indiferent de situatie, de persoana care a deranjat-o prin vorbele sau atitudinea sa ori de locul in care se afla.

7. Femeia Fecioara este curajoasa.

Atunci cand o persoana o intalneste pentru prima data pe femeia Fecioara, aceasta ii va parea rusinoasa ori chiar introvertita. Totusi, in scurt timp ea isi va da seama ca femeia Fecioara poseda suficient curaj pentru a putea muta muntii din loc. Ea isi asculta glasul inimii indiferent de parerea celorlalti si face ceea ce simte sa faca. La fel, are curajul sa vorbeasca sincer, fara sa se gandeasca la consecinte. Inteligenta de care da dovada va rezolva orice problema aparuta in urma actiunilor conduse de instinct.

8. Femeia Fecioara este toleranta.

Desi pare fragila, femeia Fecioara este foarte puternica pe interior. Ea poate suporta toate problemele pe care viata i le scoate in cale, poate trece peste orice suferinta cu zambetul pe buze. Atat timp cat iubeste pe cineva cu adevarat, va tolera orice durere de dragul acelei persoane.

9. Femeia Fecioara este o prietena de nadejde.

Femeia Fecioara se intelege cu usurinta excelent cu fiecare persoana cu care interactioneaza. Entuziasta si plina de viata, toata lumea isi doreste sa fie in preajma ei. Cu prietenii apropiati este calda, iubitoare si sare in ajutor oricand. Femeia Fecioara este o prietena de nadejde care tine cu adevarat la persoanele dragi, care da cele mai bune sfaturi si este alaturi trup si suflet in momentele mai grele din viata.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri