Atunci cand ne planuim concediul, zodia in care ne-am nascut este si ea un factor ce ne poate ajuta sa ne dam seama care este destinatia ideala pentru o vacanta de vis!

Vacanta reusita pentru zodia Leu

Aventurosii nativi din zodia Leu sunt extrem de incantati de vacanta. Prefera sa isi petreaca timpul liber in diferite moduri: vizitand temple stravechi, bucurandu-se de natura si sporturi extreme sau chiar jucand la cazino. Doresc sa interactioneze cu oameni diferiti si sa le aprofundeze cultura. Desi le place luxul, nu vor refuza o cazare de calitate mai slaba daca vor avea parte de aventura. Astfel, cele mai benefice destinatii de vacanta reusita pentru nativii Leu sunt Spania, Australia, Arabia Saudita si Singapore.

Vacanta reusita pentru zodia Fecioara

Cand vine vorba de vacanta ideala, nativii din zodia Fecioara prefera zonele de munte si vaile de langa lacuri. La fel, iubesc sa se conecteze cu natura – sa respire aer proaspat, sa se lase fascinati de iarba verde, murmurul frumzelor si mangaiati de sunetul cascadelor. Daca doresc sa viziteze, se vor orienta tot spre liniste – temple, situri religioase. Cele mai benefice destinatii de vacanta reusita pentru zodia Fecioara sunt Bulgaria, Mexic, Anglia si India.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte

Vacanta reusita pentru zodia Balanta

Atunci cand planuiesc o vacanta, nativii din zodia Balanta doresc sa viziteze locuri inedited, incarcate de istorie. Astfel, orasele cu monumente, cladiri maiestoase si antichitati sunt favoritele lor. Un alt criteriu important pentru cei din aceasta zodie este apa. Le place foarte mult sa se destinda pe plaja oceanelor si a marilor. Cele mai benefice destinatii de vacanta reusita pentru Balanta sunt Finlanda, Suedia, Rusia, Iran, Siria.

Vacanta reusita pentru zodia Scorpion

Pentru nativii din zodia Scorpion, o vacanta reusita inseamna apa, soare, plaja, locuri izolate cu acces limitat, dar si vizitarea de manastiri (pentru recreere spirituala). La fel, locurile in care pot sa se relaxeze si sa isi reincarce bateriile, precum spa-urile, sunt pe gustul lor. Cele mai benefice destinatii de vacanta reusita pentru cei din zodia Scorpion sunt tari precum cele din Africa de Nord, Scandinavia, Egipt sau Portugalia.

MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Acestea sunt cele mai descurcărețe zodii ale horoscopului, indiferent de cât de grea este viața

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri