Atunci cand ne planuim concediul, zodia in care ne-am nascut este si ea un factor ce ne poate ajuta sa ne dam seama care este destinatia ideala pentru o vacanta de vis!

Vacanta reusita pentru zodia Berbec

Cand vine vorba de vacanta, nativii din zodia Berbec vor alege intotdeauna o zona geografica mai inalta, stancoasa si greu accesibila – foarte putin cunoscuta de turisti, cu cazare oferita de localnici. La fel, sunt fascinati de locurile unde exista palate, fortarete si castele. Cele mai bune destinatii de vacanta reusita sunt, pentru cei nascuti in zodia Berbec, Franta, Italia, Romania, Macedonia si Madagascar.

Vacanta reusita pentru zodia Taur

Nativii din zodia Taur prefera sa isi petreaca vacanta in locuri caracterizate de simplitate. Doresc sa fie inconjurati de natura, mancare sanatoasa si oameni primitori. La fel, se simt mai bine in zone joase din punct de vedere geografic. Astfel, cele mai benefice destinatii de vacanta reusita pentru cei nascuti in zodia Taur sunt Grecia, Turcia, Brazilia si Elvetia.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte

Vacanta reusita pentru zodia Gemeni

In momentul in care pleaca in vacanta, nativii din Gemeni prefera sa se plimbe prin piete locale, magazine la moda, dar si sa mearga la teatru, galerii de arta si sa viziteze vestigii antice sau mai noi. Cu cat au parte de mai mult zgomot si agitatie, cu atat mai bine. Astfel, destinatiile de vacanta reusita pentru cei nascuti in zodia Gemeni sunt China, Japonia, Argentina, Austria sau Canada.

Vacanta reusita pentru zodia Rac

Cand pleaca in vacanta, nativii din zodia Rac prefera locurile ferite de oameni, acele locuri “secrete”, cunoscute de foarte putine persoane. La fel, adora sa se relaxeze la malul unui lac sau pe coasta unui golf. Ca si cazare, bungalow-urile sunt locuintele perfecte (mai ales daca sunt situate pe o plaja sau intr-un loc inverzit). Cele mai benefice destinatii de vacanta reusita pentru cei nascuti in zodia Rac sunt Maroc, Norvegia, Siria si Africa de Sud.

MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Acestea sunt cele mai descurcărețe zodii ale horoscopului, indiferent de cât de grea este viața

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri