Acum e randul lor sa iasa in fata si sa straluceasca! Afla care sunt zodiile favorizate astrologic in dragoste in luna Iulie, zodiile cu cel mai mult noroc in dragoste in luna care ne bate la usa:

Pesti - Iubirea in iulie 2012

Soarele si Marte se vor plasa in casa a saptea a Relatiilor bazate pe angajament, conferind energie atunci cand vine vorba de consolidarea si reinventerea relatiilor deja existente. Incepand cu prima saptamana a lunii iulie si continuand cu urmatoarele saptamani, relatiei de iubire a Pestilor ii este asigurata o evolutie lenta, insa sigura. Prin urmare, relatia de iubire a Pestilor va evolua frumos, progresiv, sanatos. Sunteti hotarati sa dati coordonate noi unei relatii mai vechi si sa aduceti la lumina lucrurile care v-au atras de la inceput unul de altul. Mai bine de atat nici ca se putea…

Unii asteapta o viata, altii ani de zile, altora li se intampla peste noapte. Asa va fi si in cazul tau daca apartii zodiei Pesti si esti singura. Socializarea intensa, calatoriile, iesirile in oras vor da rezultate fructuose. Vei cunoaste o frumoasa si miraculoasa iubire fulger in aceasta vara, exact atunci cand te astepti mai putin. Nu vei mai astepta proba timpului. Inca din prima zi, ai sentimentul ca il cunosti o viata si te simti pregatita pentru a spune “da”. Intuitia iti spune ca El este… cel care te va face fericita. Abia astepti sa incepeti o viata noua impreuna.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Balanta - Iubirea in iulie 2012

Vesti bune si foarte bune vin si pentru Balante, mai ales pentru Balantele singure. Venus, planeta ta guvernanta, se va plasa in casa 1, casa Eului, accentuand dorinta ta de transformare si de asumare a angajamentelor. In cercul tau de cunostinte se invart mai multe persoane care iti doresc sa te cunoasca si sa se implice intr-o relatie serioasa cu tine. Oportunitati de a cunoaste persoane masculine compatibile cu tine vor fi destule, mai ales in cea de-a doua saptamana a lunii iulie. Este important sa iti asculti inima si sa intelegi ce iti doresti cu adevarat de la un barbat si o viitoare relatie. Poti avea parte de aventura vietii tale sau de iubirea vietii tale, dupa cum alegi si investesti.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri