16 Mai 2012 publicat în Horoscop 45 share-uri

Horoscop:Iata sase motive pentru care barbatul Taur este nu doar partenerul ideal, ci si o persoana demna de admiratie.

4. Barbatul Taur isi respecta intotdeauna promisiunile.

Fiecare dintre noi are o prietena care se plange ca partenerul sau nu se tine de cuvant sau isi schimba promisiunile in ultimul moment, in functie de planurile altor persoane. In cazul in care sunteti implicate intr-o relatie cu un barbat din zodia Taur, cu siguranta nu va veti confrunta cu aceasta problema. Barbatul Taur este un individ ferm, corect, ale carui decizii nu pot fi schimbate “peste noapte”. Desi exemplul pe care il vom da este dus la extreme, demonstreaza cu tarie vorbele explicate mai sus. Adolf Hitler era nascut in acest semn, iar cu siguranta punctul sau de vedere nu putea fi schimbat cu usurinta.

5. Barbatul Taur face intotdeauna impresie buna.

Atunci cand este prezentat parintilor, barbatul Taur o va fermeca pe mama cu atitudinea sa sarmanta si personalitatea romantica, in timp ce tatal il va admira pentru latura sa protectiva si natura de persoana stabila. Mai mult, comportandu-se ca un adevarat genteleman, nu va da gres la nicio reuniune familiala. Pe scurt, barbatul Taur este personajul perfect atunci cand vine vorba de prima intalnire cu familia si persoanele apropiate sau de mesele festive de sarbatori.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri