25 Aprilie 2012 publicat în Horoscop 97 share-uri

Horoscopul ROGVAIV este un horoscop inedit si jucaus al iubirii, un horoscop construit pe coordonatele culorilor curcubeului. In functie de ziua saptamanii in care te-ai nascut, Horoscopul Curcubeului iti dezvaluie modalitatea in care iubesti.

Daca te-ai nascut Joi – Iubirea 'VERDE'

Iubesti frumos, cu speranta si incredere si investesti in relatiile tale toate sentimentele tale sincere. Esti o fire optimista, dinamica si increzatoare, iar iubirea ta este pura, intensa, o iubire care urmareste echilibrul si comunicarea. In acelasi timp, esti o persoana calma si ai talentul de a-l calma pe cel de langa tine.

Totodata, ai tendinta insa de a fi ranita cu usurinta, iar cuvintele sunt cele care iti lasa cele mai multe rani. Sentimentul de nesiguranta este cel care te sperie cel mai mult intr-o relatie. Iubesti ca un copil ce cauta dragostea materna. Ai nevoie de afectiune, de aprobare, de mangaieri si cuvinte dragastoase.

Daca te-ai nascut vineri – Iubirea 'ALBASTRU'

Esti o fire sensibila, inclinata spre artistic si estetic. Esti inconsecventa, indecisa si ai tendinta de a te razgandi de mai multe ori in privinta deciziilor pe care le iei. Totodata, esti o persoana independenta, ce pretuieste nespus libertatea. La fel de mult insa, iubesti si ideea de iubire. Iti place sa fii indragostita si sa simti fiorii dragostei in permanenta. Iti plac relatiile spontane, eliberate de prejudecati sau monotonie.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Top 3 zodii pentru care curajul este un stil de viață – au încredere în propriul destin Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire

Partenerul potrivit pentru tine este cel care iti intelege nevoie de libertate, iti acorda suficient spatiu si iti arata in acelasi timp interesul pentru tine. Daca toate aceste premise sunt indeplinit, esti libera sa iubesti dupa cum poti tu: pasional, intens, orgolios. Iubirea ta este plina de viata si forta. Ai tendinta de a deveni ocazional suspicioasa si neincrezatoare in privinta partenerului de viata.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri