25 Aprilie 2012 publicat în Horoscop 97 share-uri

Horoscopul ROGVAIV este un horoscop inedit si jucaus al iubirii, un horoscop construit pe coordonatele culorilor curcubeului. In functie de ziua saptamanii in care te-ai nascut, Horoscopul Curcubeului iti dezvaluie modalitatea in care iubesti.

Daca te-ai nascut Sambata – Iubirea 'INDIGO'

Indigo-ul este o culoare cu o vibratie inalta si puternica. El imprima celor nascuti sambata profunzime, creativitate, spirit de dreptate, repaus, dar si forta de munca, interiorizare. De fiecare data cand te indragostesti este ca si cum ai cauta de fiecare data adevarul absolut. Iubesti fara cuvinte de cele mai multe ori. Iubesti cu sufletul, dar iubesti mai rece.

Iubesti cu intelectul mai ales si esti atrasa de oameni care se afla pe aceeasi lungime de unda cu tine sau care au o vibratie similara cu cea proprie. Esti atrasa de oamenii deosebiti, oameni spiritualizati, oameni cu viziuni speciale sau cu un intelect aparte. Iubesti complicat, dar cautand ca prin iubire sa-ti desavarsesti evolutia interioara. In loc de a-ti exterioriza iubirea, ai tendinta de a o interioriza.

Daca te-ai nascut Duminica – Iubirea 'VIOLET'

Violetul este o culoare a rafinamentului, a misteriosului, a opulentei, o culoare sensibila, dar puternica si impresionanta. Esti inzestrata cu o personalitate puternica, iar iubirea ta nu poate fi altfel. Iubesti puternic, bogat, dramatic si iti place ca prin gesturile trupului sa arati ceea ce simti in interior. Iubirea ta trebuie scoasa la suprafata, facuta vizibila, exteriorizata.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Top 3 zodii pentru care curajul este un stil de viață – au încredere în propriul destin Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire

Iubirea violet este o iubire care, daca nu se revarsa asupra persoanei potrivite, poate coplesi, poate modela, poate transforma, poate rani. Iubirea violet consuma. In general ai tendinta de a-i domina pe ceilalti, insa atunci cand vine vorba de relatiile tale de iubire, simti nevoia de a fi dominata la randul tau. Iti doresti alaturi un partener pe care sa il iubesti, sa il respecti, sa il admire, sa-si impuna intr-un mod subtil autoritatea asupra ta.

Foto fr si main: By Pushish Images /Shutterstock

Garbo iti recomanda si articolele despre culori si horoscop:

Horoscopul culorilor: Care este culoarea psihologica, spirituala si energetica a zodiei tale?

Influenta culorilor asupra psihicului oamenilor

Horoscopul saptamanal al dragostei

 Fascinanta cromatica interioara: culoarea sufletului tau

Ce culoare a parului are eul tau interior?

MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Acestea sunt cele mai descurcărețe zodii ale horoscopului, indiferent de cât de grea este viața MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri