Pe 22 ianuarie 2012 se incheie Anul Iepurelui de Metal, lasand loc unui alt an, Anul Dragonului de Apa. Conform astrologiei chinezesti, 2012 poate aduce cu sine tranzitii si transformari importante.

Ce aduce 2012, anul Dragonului de Apa?

De obicei, Anii Dragonului favorizeaza inchegarea familiilor si evolutiile relatiilor inspre casatorii, dar inlesnesc si afacerile si sunt de bun augur pentru a aduce pe lume copii. Cuvantul cheie ce caracterizeaza acesti ani este intensificarea. Catastrofele pot precede lucruri marete majore, dar si viceversa este la fel de posibil.

Indiferent ca in bine sau in rau, in Anii Dragonului totul se intensifica. “Totul este AMPLIFICAT in Anul Dragonului, cu averi care se fac si se pierd cu viteza fulgerului. Fiecare si mai toate evenimentele vor fi dramatice si incarcate cu o intensitate rara. 2012 va fi un an al indraznelii de A FACE, de “A CRESTE” considerabil si de a te distra in mod exorbitant”, afirma specialistul in astrologie chinezeasca Suzanne White.

De asemenea, finantele, bunastarea si bunurile personale sunt avantajate in anii Dragonului. Economia lumii cunoaste o imbunatatire nu uriasa, insa vizibila. Totodata, spre deosebire de energia adusa de ceilalti Dragoni (Metal, Lemn, Foc, Pamant), energia pe care o aduce Dragonul de apa in 2012 este mai potolita. Nu este atat de impetuoasa, avida si acaparatoare precum a celorlalti dragoni, insa inlesneste in schimb dezvoltarea si cresterea.

2012 an favorizeaza arta negocierii si ideile progresiste, iar accentul cade asupra consolidarii fundatiilor a ceea ce planuim sa construim pentru viitor. In timp ce Anii Dragonilor de foc pot fi cumplit de neiertatori si tulburatori din punct de vedere al conflictelor om-mediu (Dragonii de Foc sunt aducatori de schimbari catastrofale, iar urmatorul an al Dragonului de Foc va avea loc in 2036) si Anii Dragonilor de Metal ar putea fi prezentati ca si combativi si dificili, puterea Anului Dragonului de apa se refera la abilitatea de a pluti peste si pe langa obstacole. In acelasi timp, energia elementului Apa favorizeaza noi inceputuri, inovatie si crestere plina de succes”, se arata pe site-ul lunarnewyearhouston.co.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri