11 Ianuarie 2012 publicat în Horoscop 15 share-uri

Fiecare zodie are o parte intunecata. Afla mai multe despre latura ta agresiva si mai ales despre cum poti evita influentele nedorite ale astrelor.

Sfatul astrologului: Nimeni nu e perfect, iubeste si defectele din jurul tau.

Balanta

Frivol, uneori de neincredere, temperamental, agresiv, influentabil, indulgent cu sine, viclean si incredibil de usor de plictisit: asa se arata latura negativa a nativului nascut sub semnul Balantei.

Sfatul astrologului: Fii mai clar si concis decat confuz si vag cu cei din jurul tau. Ascunde-ti impulsivitatea.

Scorpion

Snob, uneori irascibil, incapatanat, suspicios tot timpul, invidios si compulsiv: el este scorpionul in zilele lui "rele".

Sfatul astrologului: Incearca sa fii calm, ia o gura de aer proaspat si incearca sa vezi si partea buna a lucrurilor.

Sagetator

Cel mai putin agresiv dintre toate semnele zodiacale, sagetatorul nu este lipsit de trasaturi negative. El este vesnicul nemultumit, impasiv, prea optimist pentru lumea in care traieste, arogant si delasator.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Atunci când mi-am dat seama că totul depinde de mine, m-am liniștit Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!  

Sfatul astrologului: Canalizeaza-ti optimismul catre ceilalti.

Capricorn

Aceasta capra pe jumatate peste este foarte conservatoare, egoista, ranchiunoasa, autoritara, calculata (ceea ce reprezinta si un plus), uneori cu gandul exagerat la bani.

Sfatul astrologului: Incearca sa uiti de latura rationala si mizeaza mai mult pe intuitie.

Varsator

Un vesnic capricios, adesea nemultumit, poate superficial, greu de abordat, uneori prea indraznet, rebel, confuz si .. foarte pervers.

Sfatul astrologului: Acest nativ ar trebui sa isi concetreze energia in a-i ajuta pe ceilalti, asa cum il si indeamna spiritul.

Pesti

Nu exista semn in zodiac mai neglijent, lenes, emotional, lipsit de etica si haotic decat cel al pestilor. Din fericire reusesc adesea sa isi ascunda defectele iar latura emotionala puternica ii ajuta sa isi pastreze calmul si bunatatea.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri