11 Ianuarie 2012 publicat în Horoscop 15 share-uri

Fiecare zodie are o parte intunecata. Afla mai multe despre latura ta agresiva si mai ales despre cum poti evita influentele nedorite ale astrelor.


Sfatul astrologului: Incearca sa iti controlezi iesirile temperamentale facand haz de necaz.

Taur

Cea mai incapatanata persoana din lume. Taurul este indulgent cu propria persoana, posesiv, lacom, invidios, chiar materialist si nepasator uneori.

Sfatul astrologului: Canalizeaza-ti energia intr-un mod pozitiv si indeplineste-ti telurile.

Gemeni

Nervosi si incordati, superficiali, vicleni, indecisi, capriciosi, speculativi si inselatori: acesta este portretul negativ gemenilor.

Sfatul astrologului: Ar trebui sa ai mai mare incredere in capacitatile tale de bun comunicator si de om multitalentat.

Rac

Acest semn din zodiac este sensibil, suparacios, temperamental, posesiv, indecis si are emotiile pana in tavan. Este adesea dependent de cei din jur si tinde sa ii protejeze... prea mult de cele mai multe ori.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Atunci când mi-am dat seama că totul depinde de mine, m-am liniștit Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare!

Sfatul astrologului: Lasa-i pe ceilalti sa isi vada de ale lor. Nu trebuie sa ii ghidezi pe toti la fiecare pas, e suficient sa ii supraveghezi.

Leu

Acesti nativi sunt frumosi si increzatori, insa sub acea aura specifica lor se poate ascunde un om melodramatic, bagacios, foarte pretentios, incapatanat, conservator si egoist.

Sfatul astrologului: Acest nativ ar trebui sa se ajute mai mult de calitatile sale si sa-si indrepte mai mult atentia in a fi niste lideri mai buni, mai apropiati de subalterni.

Fecioara

Sub modestia si inteligenta nativa a Fecioarei putem intalni haosul, anxietatea, scepticismul in persoana, indiferenta, critica si lipsa de iertare.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri