4 Mai 2016 publicat în Horoscop 1 share-uri

Berbec, Rac, sau Pesti? Care crezi ca este zodia unui tatic exemplu?

Este o vorba romaneasca ce spune cam asa: "numai mama sa nu fii", care ne trimite cu gandul la o diferenta destul de mare intre trairile unei mame si cele ale unui tata. Daca mamele sunt de fiecare data in centrul atentiei, iar toate reflectoarele se concentreaza asupra lor, acum este momentul sa vorbim un pic si despre tatici, de data aceasta, despre cei mai buni dintre ei.

Foto: Goodluz, Shutterstock

Berbec

Nativul berbec este o personalitate foate calma si diplomata, ceea ce il face un parinte exemplu fata de copiii lui. Atata timp cat lucrurile merg conform planului, taticul berbec va fi indragit chiar si de prietenii celor mici, pentru ca le place sa intre in jocurile lor si sa le faca toate poftele.

Berbecul tine foarte mult la bunul simt si la respectul celor din jur, asa ca le va transmite aceste lucruri si copiilor lor, iar acestia vor aprecia la randul lor valorile parintesti.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Berbecul este un tatic exemplu.

Gemeni

Barbatul gemeni este un tip foarte implicat in mediul familiei, in toate activitatile casnice si in tot ceea ce tine de cei dragi. Cand vine vorba de copii, pare destul de relaxat, insa nu isi va arata niciodata adevaratele sentimente in fata necunoscutilot. Este un tatic grijuliu, un tatic ce va vrea tot timpul ce este mai bun pentru copiii lui, un tatic ce isi va pune micutii intotdeauna pe primul loc.

Barbatul gemeni este si foarte amuzant si foarte jucaus din fire, asa ca ii va fi foarte usor sa intre in jocul celor mici, iar acestia il vor indragi imediat. Important este si faptul ca educatia primita de la un barbat gemeni, constituie un adevarat exemplu si pentru cei din jur.

Barbatul gemeni este un tatic exemplu.

Varsator

Barbatul varsator este un tatic exemplu prin definitie. El poate oricand sa aiba grija de micutii lui la fel ca si cea mai buna mamica din lume. Ii place sa se informeze si sa stie tot ceea ce are nevoie pentru a se descurca in orice situatie. In momentul in care vorbim despre educatie si transmiterea valorilor importante, barbatul varsator este un profesor foarte bun.

Isi doreste ca cei mici sa il priveasca mai intai ca pe un prieten, pentru ca asa se vor apropia mai repede de el si le va castiga increderea mult mai usor. Cand vine vorba despre rasfat, barbatul varsator este echilibrat si stie ca ce este mult nu este neaparat si foarte bun.

Barbatul varsator este un tatic exemplu.

Foto prima pagina: Evgeny Atamanenko, Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri