Citeste Horoscopul Lunii Albastre si afla ce efecte are Luna plina in Varsator (31 iulie) asupra fiecarei zodii:

Pe 31 iulie 2015 va fi luna plina in Varsator. La nivel astronomic, fenomenul care va avea loc in noaptea de 31 iulie 2015 este cunoscut si sub numele de “luna albastra”. Termenul a fost inventat de astronomul James Hu Pruitt si se refera la faptul ca luna plina apare de 2 ori in decursul aceleiasi luni calendaristice. In luna iulie 2015, a mai fost luna plina si pe 1 iulie si a fost luna plina in semnul Capricornului.

Asadar, fenomenul de Luna Albastra in Varsator este un eveniment astrologic puternic, rar (nu va mai fi o alta “luna albastra” pana si 2018) si special care va afecta fiecare zodie in parte in perioada urmatoare. Vezi care este influenta acestui fenomen asupra zodiei tale:

Horoscopul Lunii Albastre: Ce efecte are Luna plina in Varsator asupra fiecarei zodii

Berbec

Luna plina aduca la pachet pentru zodia Berbec o serie de provocari in mai multe aspecte. Chiar daca esti omul care le accepta intotdeauna, de data aceasta conjucturile astrale predispun si la o usoara energie nervoasa si agitatie. Nu trebuie sa te arunci cu capul inainte si sa rezolvi totul odata. Relaxeaza-te, ia totul pe rand, cu calm si rabdare. Nu uita sa apelezi, daca este nevoie, si la ajutorul celor din jurul tau.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!  

Foto: luna albastra, Shutterstock

Taur

Luna plina afecteaza domeniul profesional al Taurului intr-o modalitate care nu este tocmai pe placul acestuia. Va aduce cu sine anxietate, presiuni si sentimentul ca nu poate face fata tuturor directiilor in care trebuie sa performeze. Chiar daca ultimii ani au fost oarecum mai lejeri din punct de vedere al evolutiei profesionale, acum va sosi momentul sa iti iei revansa intr-un timp scurt. Ai incredere in capacitatile tale si vei reusi.

Gemeni

O luna plina plina de optimism, voie buna si dragoste de viata pentru zodia Gemeni. Este drept ca faptul ca luna plina va fi in Varsator te va obliga sa iti depasesti anumite limite, insa acest lucru va fi benefic pentru tine. Te va determina sa ajungi acolo unde nici nu ai fi crezut sa este posibil sa ajungi.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri