Citeste Horoscopul Lunii Albastre si afla ce efecte are Luna plina in Varsator (31 iulie) asupra fiecarei zodii:

Rac

Luna Plina in Varsator are dublu efect asupra Racului si ii coordoneaza de la un nivel astral superior sentimentele: pe de o parte, ii aduce nesiguranta si instabilitate in dragoste, de pe alta parte ii aduce speranta si noroc. Vei primi vesti de la o persoana din trecut, insa vei decide sa faci o mica pauza sub forma unei calatorii de unul singur. Cele mai mari sanse ca aceasta calatorie sa fie calatoria vietii tale. Ea va veni la pachet cu o mare revelatie!

Leu

Foto: luna, luna plina via Shutterstock

Este adevarat ca unele lucruri sunt menite sa se intample oricat de multe bete in roate ne-am pune singure. Luna plina de pe 31 iulie aduce pentru nativul Leu o frumoasa poveste de dragoste si sentimente ravasitoare. Acest nativ, oricat de mici ii erau sperantele de a se indragosti din nou, va fi readus la viata de puterea dragostei. Intalnirea cu sufletul pereche va fi pentru el un vis implinit.

Fecioara

Luna plina isi face simtit efectul si in cazul Fecioarei. Consecintele? Trairi si scenarii de poveste! Fecioara experimenteaza conexiuni puternice cu o persoana cunoscuta recenta si pe care nu si le poate explica de niciun fel. Totul pare desprins dintr-un scenariu magic in care tu nu trebuie sa faci nimic caci lucrurile se intampla de la sine. Bucura-te de magia lunii!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri