12 Septembrie 2014 publicat în Horoscop 73 share-uri

Viitorul aduce cu el schimbari de perspective, dar si schimbari ale prioritatilor si ale felului in care sunt percepute evenimentele. Astrologul Michael St.Clair prezinta previziuni ale zodiilor pentru perioada 2010-2050!

Viitorul aduce cu el schimbari de perspective, dar si schimbari ale prioritatilor si ale felului in care sunt percepute evenimentele. Trebuie sa ne adaptam schimbarilor interioare si exterioare, in conformitate cu destinul personal si cu scopul fiecaruia dintre noi.fore11seen.blogspot.ro ne ofera o perspectiva astrologica asupra viitorului, punand la dispozitie un horoscop ce trateaza perioada 2010-2050 din acest punct de vedere. Astrologul Michael St. Clair, autorul acestui blog, prezinta anumite previziuni pentru fiecare zodie in parte pentru perioada 2010 - 2050, insa va prezentam cateva dintre previziunile la nivel general:

Horoscop 2010 - 2050: Previziunile astrologului Michael St. Clair

Foto: Viitor, omenire via Shutterstock

“Berbecul, Balanta, Capricornul si Racul sunt semnele zodiacale care vor simti cel mai mult pe propria piele schimbarile interioare care au loc intre 2009 - 2024. Este o faza lunga in care cele 4 semne cardinale isi vor confrunta lumea interioara. Una din provocarile inerente acestor 4 semne este reprezentata de gestionarea si schimbarea cu folos a conditiei umane cunoscuta drept “manie”. Este vital ca o noua perceptie a ceea ce are loc in minte sa se sprijine pe alegerea unei actiuni potrivite.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire Horoscop: Cum să activezi Legea Atracției pentru zodia ta – află cum îți modelezi destinul

2025 - 2044 este o faza care poate fi caracterizata ca ‘pace interioara relativa’ pentru semnele mobile Gemeni, Sagetator, Fecioara si Pesti. Provocarea inerenta a celor 4 semne care se adapteaza cel mai bine schimbarilor exterioare prin intermediul interiorului este intr-adevar trecerea de la ignoranta la intelepciune. Este crucial in cazul acestor semne acumularea unor cunostinte care pot fi intrebuintate cu folos. Faza in care se va intampla acest lucru dureaza o generatie intreaga sau chiar 20 de ani.

Varsatorul, Leul, Scorpionul si Taurul – cele 4 semne fixe – vor fi transformate radical in decadele 2025 – 2044. Provocarea lor inerenta este schimbarea a ceea ce isi doresc, a dorintelor. Pentru aceasta faza sunt prevazute descoperiri uriase in privinta tehnologiei mintii umane, inovatii care vor transforma odata cu ele stiinta, medicina, cultura, societatea si umanitatea intr-o modalitate in care istoria umana – asa cum a fost scrisa ea pana acum – nu a mai vazut vreodata. Cele 12 semne se adapteaza si reactioneaza in functie de abilitatile lor"

Horoscop: Top 3 zodii cu Karmă grea în DRAGOSTE – au de învățat lecțiile dureroase ale iubirii MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Minunatul HOROSCOP ZEN al primăverii: Pentru fiecare zodie în parte

Sursa: https://fore11seen.blogspot.ro.

AICI puteti citi previziunile astrologului Michael St.Clair pentru fiecare zodie in parte!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri