12 Septembrie 2014 publicat în Horoscop 73 share-uri

Viitorul aduce cu el schimbari de perspective, dar si schimbari ale prioritatilor si ale felului in care sunt percepute evenimentele. Astrologul Michael St.Clair prezinta previziuni ale zodiilor pentru perioada 2010-2050!

Iata care sunt si decadele astrologice pana in anul 2050, dar si pozitia lui Uranus in zodii. Afla ce inseamna acest lucru din punct de vedere astrologic si ce aduce viitorul pentru omenire:

 

2010 - 2017  - Uranus este in Berbec - Aceasta perioada poate fi caracterizata drept o perioada a crizelor (economice, politice, civice) , in care fiecare va avea sentimentul ca se afla pe cont propriu. Protestele sau manifestarile extremiste nu sunt nici ele excluse.

2017-2024 - Uranus este in Taur - Lupta pentru putere, o putere a schimbarii sau a distrugerii, se acutizeaza. Daca apar razboaie, sunt razboaie care se poarta la o scara mai larga.

2024 -2031 – Uranus este in Gemeni – Revolutia apare in primul rand la nivelul ordinii globale, urmand ca ulterior sa se propage in toate domeniile, stiintific si economic. Societatile se reformeaza dupa un mod model si un nou tip de energie.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte

2031 – 2037 - Uranus este in Rac – Accentul cade asupra pacii la nivel mondial, dar si asupra sentimentului de dragoste si aparare a locului de apartenenta.

2037 – 2044 – Uranus este in Leu – Accentul cade asupra unui nou timp de infrastructura, dar si asupra importantei tratatelor internationale pentru mentinerea pacii generale si a distribuirii fortelor de putere.

2044 – 2051 – Uranus este in Fecioara – Se pun bazele stiintei viitorului si se arata mai mult respect si preocupare pentru mediul inconjurator, la un nivel mai responsabil, mai angajat si mai avansat din punct de vedere tehnologic.

Foto homepage: Astrologie, horoscop via Shutterstock
 


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri