27 August 2014 publicat în Horoscop 43 share-uri

'Sa iubesti inseamna sa accepti ceea ce a fost, ceea ce este, ceea ce va fi si ceea ce inca nu s-a intamplat.' - Autor necunoscut

Acest citat surprinde esenta iubirilor din vietile noastre, dar averm mereu curiozitatea de a cerceta trasaturile definitorii ale persoanelor de care ne-am indragostit. Sunt oamenii aceia speciali care nu se mai deprind din inimile noastre, care ne atrag in mod iremediabil si care ne fac viata mai frumoasa, in masura in care relatiile pe care le avem cu acestea ridica atat de multe intrebari.

Citeste Horoscopul Dragostei si afla cum se manifesta fiecare zodie in iubire - cel mai important eveniment al vietii noastre!

Berbec

Foto: Shutterstock.com; cuplu, iubire, magie

O relatie cu o persoana din Berbec este intensa, romantica dar furtunoasa, caci nu va dura, daca nu reusesti sa iti dai seama ca o astfel de persoana are nevoie de trairi interesante si incitante mereu, ca uraste plafonarea si lipsa de inspiratie.

Actiunea si creativitatea ii fac pe cei din Berbec fericiti si doar acei parteneri care reusesc sa tina pasul acesta alert, raman pentru mai multa vreme in inimile ardente ale nativilor si nativelor din Zodia Berbec.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Horoscopul saptamanal al dragostei pe Garbo


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri