Descoperiti care este destinul vostru in urmatoarele 6 luni conform astrologiei italiene. Citeste horoscopul italian detaliat pentru tipologia zodiacala de care apartii si afla cum iti este norocul in dragoste, cariera si bani in cel de-al doilea semestru astrologic al lui 2014 (lunile iulie, august, septembrie, octombrie, noiembrie, decembrie), dar si cum stai cu sanatatea in aceasta perioada!

Vechii italieni aveau propriile secrete de a citi personalitatea si felul de a fi, de a trai si de a simti al unei persoane si se bazau intr-o foarte mare masura pe intuitie. Horoscopul italian nu este unul in totalitate atipic, insa este interesant si inedit tocmai prin faptul ca scoate la iveala importanta primelor numere asociate unei persoane de la nastere.

Horoscopul italian reprezinta un stil vechi de citire a naturii interioare a celor din jur si de a realiza anumite previziuni in functie de acestea. Tinand cont de ziua in care te-ai nascut, poti afla multe despre identitatea ta. Asadar:

Cei nascuti in zilele de 1, 6, 11, 16, 21, 26, 31 – apartin tipologiei A1;

Cei nascuti in zilele de 2, 7, 12, 17, 22, 27 – apartin tipologiei B2;

Cei nascuti in zilele de 3, 8, 13, 18, 23, 28 –apartin tipologiei C3;

Cei nascuti in zilele de 4, 9, 14, 19, 24, 29 – apartin tipologiei D4;

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Top 3 zodii pentru care curajul este un stil de viață – au încredere în propriul destin Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire

Cei nascuti in zilele de 5, 10, 15, 20, 25, 30 - apartin tipologiei E5.

HOROSCOPUL ITALIAN PENTRU CEL DE-AL DOILEA SEMESTRU AL LUI 2014

GRUPUL A1: Horoscop al II-lea semestru 2014 pentru cei nascuti in zilele de 1, 6, 11, 16, 21, 26, 31

Foto: Masca venetiana, Shutterstock

Urmatoarele 6 luni vin pentru cei apartinand tipologiei A1 la pachet cu multe sperante si realizari. Indiferent ca ne referim la un nou job, la o casatorie, la o noua locuinta, avansarea intr-o noua functie sau marirea salariului, mutatul in strainatate, multe din planurile la care visati de o perioada indelungata de timp se vor concretiza in curand. Lunile putin mai dificile si potrivnice sunt iulie si august, insa va puteti baza pe sprijinul partenerului de viata sau al prietenilor. Imediat, va incepe o etapa noua in viata voastra, o etapa cu transformari si schimbari mai ales la nivelul stilului de viata.

MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Acestea sunt cele mai descurcărețe zodii ale horoscopului, indiferent de cât de grea este viața MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Fiindca le simtiti benefice si va sunt intr-adevar favorabile, chiar daca veti intampina si anumite dificultati, le veti traversa cu usurinta si rabdare, adaptandu-va rapid. Munca face si ea parte din peisaj. Daca vi se pare ca eforturile voastre sunt mai intense decat niciodata, nu va ingrijorati. In toamna, veti culege si roadele muncii voastre. In plus, o parte din acesti nativi isi pot schimba orientarea profesionala, ceea ce va atrage dupa sine la sfarsitul anului si castiguri suplimentare. Menajati-va sanatatea si nu faceti excese alimentare din cauza stresului si a presiunilor pe care le veti resimti uneori.

Foto homepage: mister, Italia via Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri