Citeste si tu horoscopul dragostei pentru aprilie 2014 si descopera care sunt cele 3 zodii super norocoase intr-ale inimii, zodiile care isi gasesc dragostea luna aceasta, dar si cele care se bucura de clipe minunate in cuplu!

Leu

Foto Zodia Leu, Shutterstock

Chiar daca in general te asteapta o luna aprilie plina si efervescenta in care vei fi solicitata din toate punctele de vedere, o luna cu urcusuri si coborasuri, cu deadline-uri, mici neintelegeri si stres pe plan profesional, pe plan emotional lucrurile se anunta a fi cat se poate de bune. Ba mai mult, te numeri printre cele mai norocoase zodii ale lunii aprilie atunci cand vine vorba de chestiunile inimii. Si chiar si pe plan profesional, nimic nu este atat de rau pe cat pare... Lucrurile se imbunatatesc in ultimele doua saptamani ale lunii cand vei gasi solutii eficiente pentru problemele financiare si profesionale care te framanta.

Este bine ca stiut ca in aprilie Venus si Marte se muta in semnul tau aducand energie pozitiva in viata ta emotionala. Viata de cuplu a Leului se anunta a fi plina de pasiune, stabilitate si armonie. Partenerul/ sotul tau se arata a fi mai indragostit de tine, mai afectuos si mai iubitor ca niciodata. Iti este alaturi si te sprijina in ceea ce faci, insa sfatul nostru este sa nu il neglijezi si nici sa-i refuzi mana de ajutor pe care ti-o acorda. Si chiar daca spre sfarsitul lunii Mercur are tendinta de a incurca putin lucrurile, comunicand eficient si in limbajul dragostei, nu vei intampina absolut nicio problema. Luna aprilie este luna de miere a sufletului tau!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale

Norocul cel mai mare este insa de partea nativilor Lei single. Dragostea apare fulgerator in viata acestora, iar conjucturile astrale sunt de asa natura incat sa creeze numeroase prilejuri pentru a da nas in nas cu sufletul tau pereche. Asteapta-te la o luna binecuvantata, o luna in care ranile vechi se inchid si se vindeca, iar in sufletul tau infloreste speranta unei noi iubiri. Neptun si Uranus au un tranzit benefic vietii tale emotionale, facandu-te sa traiesti unele dintre cele mai frumoase momente ale vietii tale.

Garbo iti recomanda si Horoscopul saptamanal al dragostei

Foto homepage: Fericire primavara, Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri