Citeste si tu horoscopul dragostei pentru aprilie 2014 si descopera care sunt cele 3 zodii super norocoase intr-ale inimii, zodiile care isi gasesc dragostea luna aceasta, dar si cele care se bucura de clipe minunate in cuplu!

Rac

Single sau intr-o relatie, aprilie este cu adevarat o luna de primavara pentru nativii zodiei Rac. Odata cu natura in luna aprilie, sufletul tau renaste, infloreste, se deschide catre iubire si catre viata. Viata ta de cuplu este protejata de Venus, planeta dragostei, si Saturn, planeta loialitatii si a stabilitatii, formand impreuna o configuratie benefica. Sunt favorizate casniciile Racului, dar si relatiile de dragoste ale acestuia. Ai un sentiment bun si esti optimista inca de la inceputul lunii, lucru care se va manifesta din plin in viata si dragostea ta. In sfarsit, ai sentimentul ca te afli pe drumul cel bun, ca destinul este in favoarea ta si ca tu te afli langa omul potrivit. In plus, Jupiter este si el in favoarea ta, aducand cu el sansa, dar si momente de fericire si sentimentul puternic de implinire. Experimentezi toleranta in dragoste si iti exersezi la maximum capacitatea ta specifica de a empatiza.

Venus se va asigura ca dialogul si comunicarea vor deveni prioritatile tale la mijlocul lunii si ca autenticitatea sentimentelor voastre (atat a ta, cat si a partenerului tau) este cat se poate de reala si ancorata in prezent. Mici surprize din partea partenerului, condimentate cu o reafirmarea a intentiilor sale serioase, iti fac inima sa tresalte de bucurie. Vesti bune vin si dinspre domeniul medical. Cei care planuiau sa aduca pe lume un copil vor fi cei mai entuziasmati.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

In ceea ce ii priveste pe nativii singuri, exista sanse mai mult decat mari ca acestia sa cunoasca o persoana interesanta in cadrul unui eveniment special precum o nunta in familie sau o calatorie in tara/strainatate la o ruda sau un prieten drag. Indiferent de natura acestui eveniment, momentul se anunta a fi cu peripetii si aventura, dar si cu multe bucurii si surprize. Vei cunoaste o persoana care iti va da toate sentimentele peste cap...

Foto: Femeia Rac, Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri