7 Iunie 2013 publicat în Horoscop 7 share-uri

Zodia natala iti poate oferi informatii utile si interesante despre personalitatea, nevoile si aspiratiile viitoare ale copilului tau. Afla mai jos care sunt inclinatiile sale native, ce il face deosebit si cum il poti educa in modul cel mai bun cu putinta.

Toate tipurile de sport sunt potrivite pentru copilul din aceasta zodie, iar studiul in sine va reprezenta pentru el o reala placere intreaga viata. In plus, calatoriile sunt o forma ideala de a implini nevoia de mobilitate fizica si mentala a micului Sagetator.

Horoscopul copiilor: zodia Capricorn

Capricornul este cel mai serios semn din zodiacul copiilor. Matur in gandire si calculat in tot ceea ce face, copilul nascut in aceasta zodie este demn de a fi dat drept exemplu pentru seriozitatea si disciplina de care da dovada.

De aceea, lui ii prieste sa aiba un orar stabil de somn, de mese si de lucru pentru scoala. Iar incredintarea unor responsabilitati constante de cand este mic ii poate spori considerabil stima de sine.

Pe de alta parte, copilul din Capricorn are nevoie sa invete valoarea jocului si a bucuriei spontane, care nu este conditionata de niciun efort anterior. Astfel, viziunea sa serioasa asupra vietii va fi impiedicata sa se transforme in deprimare ori pesimism cronic, fiind canalizata intr-o directie benefica pentru evolutia sa ulterioara.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Top 3 zodii pentru care curajul este un stil de viață – au încredere în propriul destin Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire

Horoscopul copiilor: zodia Varsator

Copilul nascut sub semnul Varsatorului este poate cel mai original din intregul zodiac pentru copii. Inca de mic, el se remarca prin atitudinea sa independenta si prin nevoia de a se diferentia de ceilalti, spre exemplu printr-un hobby neobisnuit sau prin cateva detalii vestimentare excentrice.

Copilul din Varsator da dovada de un imens potential intelectual si creativ, inclusiv in sfera stiintifica. El poate fi atras de tehnologiile de ultima generatie si va manui cu usurinta orice aparate si dispozitive electronice. De aceea, este important sa invete de mic atat despre valoarea, cat si despre dezavantajele tehnologiei moderne [...]

Foto@Shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri