7 Mai 2013 publicat în Horoscop 1 share-uri

Luna in harta natala ne vorbeste despre nevoile sufletesti profunde, despre cum ne putem bucura de intimitate si de confort emotional si despre cum ne dezvaluim fata de cei apropiati noua. Pozitia Lunii in astrograma ne indica, de asemenea, care sunt reactiile noastre instinctuale in fata evenimentelor vietii – spre exemplu, cum ne comportam in situatii de criza sau de stres. In plus, horoscopul nostru Lunar natal este un bun indicator pentru compatibilitatea astrologica din relatia de dragoste.

Luna in Capricorn

Atunci cand Luna se afla in Capricorn in astrograma ta natala, ea indica o fire interiorizata, precauta si responsabila. Pentru tine, indeplinirea datoriilor este de prima importanta, la fel ca si respectarea regulilor, a traditiilor sau a anumitor ierarhii sociale. Prin urmare, esti un exemplu demn de urmat pentru seriozitatea de care dai dovada atat in indeplinirea indatoririlor zilnice, cat si in atingerea telurilor tale. In schimb, ai nevoie sa fii scoasa, din cand in cand, din carapacea ta de protectie emotionala si sa inveti sa abordezi lucrurile intr-o maniera mai relaxata si optimista.

Foto@Sxc.hu

Luna in Varsator

Atunci cand Luna se afla in Varsator in astrograma ta, ea este indicatorul unei firi creative, nonconformiste si animate de viziuni sociale generoase. Esti atrasa de cunoastere sub formele ei cele mai abstracte, de cercurile sociale largi si de respectarea libertatilor individuale.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!  

In iubire ai o abordare bazata, la randul ei, pe puterea mentalului. Iti este usor sa te detasezi de emotiile tale si sa evaluezi la rece fiecare situatie in parte. De aceea, ai nevoie ca persoana de langa tine sa-ti aprecieze originalitatea nativa si sa-ti respecte nevoia de libertate in cuplu.

Foto@Shutterstock.com

Luna in Pesti

Daca Luna se afla in Pesti in harta ta natala, atunci ai o fire profund empatica, imaginativa si orientata catre ceilalti. Poti simti adesea ca, lipsit de granite, sufletul tau se contopeste cu cel al persoanelor dragi tie. Ai aptitudini minunate pentru a-i intelege si ajuta pe ceilalti, insa trebuie sa ai mereu grija sa nu te pierzi pe tine in acest demers.

In schimb, ai nevoie de sustinere emotionala si de o deschidere profunda din partea persoanei iubite. In plus, abilitatile tale native vor straluci cel mai puternic daca le pui in valoare intr-un proiect de tip artistic, spiritual sau umanitar.

Acestea sunt cele 2 zodii puternic influențate de Eclipsa de Soare de pe 20 aprilie: Au o întâlnire specială cu propriul destin! MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!  

Andreea Peticaru

Foto homepage@Depositphotos.com

Foto interior@Shutterstock.com

Descopera care este zodia in care se afla Luna in astrograma ta natala.

Iti recomandam sa citesti si:

Horoscopul primaverii 2013: Destinul tau in Dragoste in urmatoarele 3 luni

Horoscopul norocului pentru primavara 2013

Horoscop KARMIC: Neptun retrograd iti vorbeste despre capacitatile tale spirituale ascunse!

Psiho-astrologie masculina: Venus, planeta care ne dezvaluie ce isi doresc barbatii de la femei!

Horoscopul dragostei si sexualitatii: descopera-ti sex appeal-ul dupa casa 8 din astrologie!

Ghidul astrologic al zilei de nastere: Te-ai nascut, 7 planete au predispus...


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri