Descopera ce ti-au rezervat astrele in dragoste pentru primavara lui 2013!

Berbec – O primavara cu adevarat speciala mai ales in domeniul dragostei este rezervata persoanelor mature, trecute de perioada tineretii. Cele 3 luni de primavara vor fi condimentate cu mult romantism, momente de afectiune in cuplu si deplina intelegere. Familia va fi in centrul preocuparilor tale si va ramane acolo pentru o perioada buna de timp. Vrei sa investesti mai mult decat de obicei si esti dispusa sa faci orice pentru ca relatia ta sa mearga. Rezultatele nu vor intarzia sa apara.

Taur – Schimbari mari se anunta in viata Taurului la inceput de primavara si mai ales in viata emotionala. Daca ati fost despartiti pana acum de persoana iubita fie prin distanta, fie prin imprejurari, destinul isi va lua de data aceasta revansa, aducandu-va din nou impreuna. Vizualizeaza si planifica fiindca fericirea adevarata este doar la o luna, doua distanta. Nativii Taur divortati, cu copii, intalnesc persoana iubita, care ii va accepta asa cum sunt si isi va asuma responsabilitatea unei familii.

Gemeni – Surprize peste surprize, neprevazut, spontaneitate, ameliorarea comunicarii dintre Gemeni si partenerii lor… primavara se anunta a fi o primavara darnica din punct de vedere emotional pentru acesti nativi. O cerere in casatorie neasteptata iti va umple sufletul de bucurie, dar te va trece usor si prin focul indoielilor. In aprilie, nativii singuri au sanse mari sa cunoasca o persoana speciala, care le va intra la inima pentru totdeauna.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Rac – Pentru acei nativi Rac care nu si-au intalnit sufletul pereche, insa sunt pregatiti emotional pentru marea intalnire si viseaza la o casnicie trainica, destinul accelereaza mersul lucrurilor in aceasta primavara. Lucrurile se desfasoara cu repeziciune si, la doar cateva luni de cand v-ati cunoscut, aveti in vedere casatoria sau mutatul impreuna, dar si intemeierea unei familii. O primavara armonioasa si linistita, in care progresul devine sesizabil, se anunta pentru Racii implicati intr-o relatie.

Leu – Agitatie, multa agitatie si mult zgomot pentru nimic… Draga Leule, in primavara aceasta ai tendinta de a dramatiza si a exagera lucrurile in ceea ce priveste relatia cu partenerul tau. Tensiunea, gelozia nejustificata si conflictele isi fac din ce in ce mai des simtita prezenta in viata ta amoroasa daca nu inveti sa iti gasesc echilibrul propriu si sa ai incredere in cel de langa tine. In schimb, Leii singuri ar face bine sa arunce o privire in jurul lor. Printre prieteni si cunostinte se afla o persoana care ii poate face sa simta fluturi in stomac.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri