Descopera ce ti-au rezervat astrele in dragoste pentru primavara lui 2013!

Fecioara – Provocarile nu ocolesc pe nimeni atunci cand vine vorba de dragoste si nici pe nativii din Fecioara. Primavara aduce la pachet cu unele momente speciale si decizii pe care esti nevoita sa le faci daca vrei sa mentii relatia ta de iubire in echilibru si armonie. Cateodata nu este usor sa alegi si cateodata nici macar nu iti doresti sa faci compromisuri. Stiu ca la inceputul primaverii simti ca poti multe si ca vrei sa ai totul sau nimic. Dar nu trebuie sa fii atat de drastica cu tine insati si nici perfectionista. Poate calea de mijloc este solutia cea mai buna de a-ti impaca toate dorintele.

Balanta – Chiar daca ai tot ce ti-ai putea dori de la dragoste, chiar daca ai un partener iubitor si o familie frumoasa, sentimentele de nesiguranta si indoiala nu-ti dau pace in a doua jumatate a lunii martie. Anumite situatii cauzate de persoane din anturajul sotului tau te nemultumesc si te pun in ipostaze jenante. Te simti suprasolicitata si simti ca nu mai poti face fata tuturor responsabilitatilor domestice. Aprilie si mai aduc in schimb liniste si sprijin din partea partenerului.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Scorpion – Daca stii ce vrei de la tine si de la partenerul tau de viata, lucrurile vor fi usoare pentru tine in aceasta primavara. Planuiti fie o nunta sau un eveniment de logodna, iar acest lucru va solicita pe amandoi in egala masura. Invata sa setezi prioritatile si sa nu lasi lucrurile marunte sa-ti umbreasca fericirea adevarata. Pentru Scorpionii singuri, aprilie promite debut de relatii, entuziasm si pasiune.

Sagetator – Te asteapta o primavara dinamica, care te supune multor transformari si schimbari, dar care promite in acelasi timp si multa implinire sufleteasca. La sfarsitul saptamanilor agitate din aprilie, va veni o perioada de stabilitate, intelegere si tandrete alaturi de partenerul tau de viata. Este important sa-ti pui toata increderea in partenerul tau de viata. El va fi acolo pentru tine, te va sprijini si te va calauzi.

Capricorn – Chiar daca iti doresti sau nu, primavara lui 2013 aduce pentru tine in prim plan chestiunile financiare. Multe din discutiile cu partenerul tau de viata se axeaza pe acest aspect si sunt inevitabile deoarece incercati sa planificati si sa aranjati o viata impreuna. Aceasta este luna martie si poate fi putin obositoare... Aprilie si mai promit insa o relationare mult mai eficienta, mutand totodata accentul asupra afectiunii profunde si a intelegerii.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri