3 Aprilie 2012 publicat în Horoscop 2 share-uri

Te-ai gandit vreodata ca astrologia te poate ajuta in a scapa de dependenta de tigari? Refuza sa mai fii sclavul nicotinei! Universul, Saturn si Luna te ajuta sa renunti la fumat. Adauga dorinta si vointa si afla ca totul se poate. Afla cum sa renunti la fumat in functie de zodie!

Ghid astrologic pentru fumatori: Cum sa renunti la fumat in functie de zodie

Berbecul si renuntarea la fumat

Este important sa iei decizia de a nu mai fuma. Odata ce decizia este luata, prin vointa si autocontrol te vei ajuta singur sa renunti la acest obicei nociv. Fiind Berbec, inseamna ca esti o persoana activa si dinamica. Ca sa nu ai timp sa simti dorul tigarilor, implica-te in activitati cat mai diverse.

Taurul si renuntarea la fumat

Atunci cand isi pune ceva in cap, nimic nu este imposibil pentru Taur. Aditional insa, pentru a nu recidiva, Taurul are nevoie de incurajare din partea partenerei sale, cea care ii e alaturi in toate zilele. Arata-i ce lucruri deosebite poate achiziona cu banii cheltuiti pe tigari, si il vei convinge in proportie de 80% sa renunte la fumat.

Gemenii si renuntarea la fumat

Gemenii sunt motivati de puterea exemplului. Arata-i ca poti, arata-i ca si altii au putut, arata-i cum, arata-i ca il sustii si esti alaturi de el, si nativul Gemeni isi va da toata silinta sa renunte la fumat. Daca aceste trucuri nu functioneaza, hipnoza poate fi o metoda neconventionala de a le micsora apetitul pentru nicotina.

Racul si renuntarea la fumat

Racul este extrem de atasat de tot ceea ce inseamna obiectele sale, obiceiurile sale, dependentele sale. Racul este comod si nu va renunta usor la obiceiul de a fuma. Nici daca ii expui toate efectele negative ale fumatului... Cui pe cui se scoate insa. Racul poate renunta la fumat numai daca il suplineste printr-un alt obicei, mai sanatos, la fel de atragator. In loc sa-ti cheltuiesti banii pe tutun, fa-ti un obicei din a te duce in mod regulat la o sedinta de masaj.

Leul si renuntarea la fumat

Arata-i cat de minunat si de puternic este daca renunta la fumat, arata-i cat de mult il respecti si admiri pentru vointa sa, lauda-l in fata a cat mai multor persoane, si ai gasit calea cea mai sigura de a convinge un Leu sa renunte la tigari.

Fecioara si renuntarea la fumat

Fecioara este o zodie meticuloasa si preocupata de sanatatea sa, de corpul sau, de tot ceea ce vine in contact cu ea. Arunca-i o singura pastila, dar sa fie una amara. Las-o apoi sa caute singura informatii despre efectele mortale ale fumatului. Isi va face temele cu brio si foarte probabil ca te va lua prin surprindere la un moment dat, anuntandu-te ca sunt luni de zile de cand a renuntat la fumat.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri