23 Ianuarie 2012 publicat în Horoscop 36 share-uri

Barbatul fiecarui semn zodiacal isi alege partenera in functie de anumite trasaturi. Cum arata o femeie ideala in viziunea nativilor din Horoscopul European?

Ce il atrage pe barbatul Berbec la o femeie?

 

Barbatul Berbec isi doreste langa el o femeie temperamentala, insa si  responsabila sau capabila sa ia cu usurinta decizii importante. In acelasi timp, viitoarea partenera a Berbecului trebuie sa posede o personalitate deschisa, sa fie sincera si cu simtul umorului. Mai mult, el acorda o atentie speciala infatisarii sexului opus si este de obicei atras de femeile brunete cu buze senzuale ce au o inaltime medie.

 

Ce il atrage pe barbatul Taur la o femeie?

 

Barbatul Taur viseaza la o femeie ce ii poate usura traiul zilnic. Daca aceasta se pricepe la gatit, deja detine un avantaj in ochii lui. Taurul isi doreste o femeie care sa aiba aceleasi idei si gusturi cu ale lui si sa fie temperata, atragatoare, responsabila, de incredere si chiar un pic conservatoare.

 

Ce il atrage pe barbatul Gemeni la o femeie?

 

O femeie ideala pentru barbatul Gemeni este generoasa, prietenoasa, sociabila si mereu bine informata. Ea vede intotdeauna “jumatatea plina a paharului” insa nu isi arata in mod evident emotiile. Partenera pentru barbatul Gemeni trebuie sa aiba o atractie deosebita fata de muzica, artele vizuale si dans deoarece el este de obicei o persoana intelectuala. Cum trebuie sa arate o femeie pentru Gemeni – bruneta cu o silueta subtire.

 

Ce il atrage pe barbatul Rac la o femeie?

 

Barbatul Rac are nevoie de o femeie care sa fie altruista din fire, sa i se dedice si sa nu aiba asteptari prea mari de la el. Ea poate oricand sa ii gateasca o cina gustoasa, sa mentina caminul ordonat si sa il asigure ca este cea mai importanta persoana din viata ei. Ca si aspect fizic, o femeie dorita de barbatul Rac va fi intotdeauna blonda cu ochi de culoare deschisa si inaltime medie.

 

Ce il atrage pe barbatul Leu la o femeie?

 

Barbatul Leu cauta o femeie aventuroasa ori pasionata de calatorii ce iubeste copiii si este extrem de iubitoare. Lui ii place sa fie mandru de persoana care ii este alaturi si doreste ca aceasta sa radieze in orice situatie. Cu siguranta ca trebuie in primul rand sa aiba incredere totala in ea. O femeie ideala pentru Leu nu il va plictisi niciodata pe acesta si va lua mereu cele mai intelepte decizii.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri