23 Ianuarie 2012 publicat în Horoscop 36 share-uri

Barbatul fiecarui semn zodiacal isi alege partenera in functie de anumite trasaturi. Cum arata o femeie ideala in viziunea nativilor din Horoscopul European?

 

Ce il atrage pe barbatul Fecioara la o femeie?

 

Barbatului Fecioara ii place ca o femeie sa aiba un caracter gentil, sa fie buna si deschisa spre orice. El alege intotdeauna o femeie care sa se implice trup si suflet in relatie, sa fie ordonata in gandire, meticuloasa si sa se gandeasca de doua ori inainte de a spune ceva. Barbatul Fecioara este atras de femei delicate cu maini mici ce au o privire blanda si inteleg ce are acesta de spus fara sa fie nevoie sa mai scoata vreun cuvant. Cuvintele nu sunt esentiale pentru el.

 

Ce il atrage pe barbatul Fecioara la o femeie?

 

Barbatul Balanta cauta o femeie capabila sa ii satisfaca, in primul rand, nevoia intelectuala. De obicei, acesta este un familist convins si apreciaza atunci cand o femeie ii ofera respectul sau. In schimb, el va fi extrem de grijuliu cu ea si va fi un umar pe care aceasta se va putea baza oricand.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Vrei să lucrezi într-un spaţiu de coworking? Iată ce trebuie să ştii 

 

Ce il atrage pe barbatul Scorpion la o femeie?

 

O femeie ideala pentru barbatul Scorpion este increzatoare in propriile forte, curajoasa si energica. Ea isi sustine intotdeauna punctul de vedere si nu se lasa influentata de persoanele din jur. Femeile istete il naucesc si nu va rezista mult timp farmecului acestora. Barbatul Scorpion isi foloseste foarte mult intuitia si de aceea va fi extrem de receptiv la nevoile partenerei de viata.

 

Ce il atrage pe barbatul Sagetator la o femeie?

 

Barbatul Sagetator prefera ca o femeie sa fie generoasa si sa posede o personalitate calda. Acest semn al zodiacului apreciaza sinceritatea si autocontrolul unei potentiale partenere de viata. Ea trebuie sa fie feminina, o mama grijulie si un excelent manager. Aspectul fizic pe care il are o femeie joaca si el un rol major in procesul de selectie.

 


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri