5 Octombrie 2011 publicat în Horoscop 285 share-uri

Narcis s-a indragostit de propria imagine reflectata in apa, insa nu a putut ajunge la ea, nu a putut sa fie iubit de acea imagine... Iata care sunt zodiile de barbati predispuse narcisismului:

Leul considera despre sine ca se afla cu un pas inaintea celorlalit. Pe cat posibil, urmareste sa-si mascheze vulnerabilitatile si punctele slabe. Sensibilitatea si emotiile nu au ce cauta in acest joc al grandomaniei in care se lasa antrenat de cele mai multe ori. Intr-o relatie, barbatul Leu are tendinta de a-si domina partenera si de a cere de la aceasta admiratie, respect, adulatie. Cand vine insa vorba de a-si dezvalui sentimentele adevarate si de a se dezvalui asa cum este in realitate, narcisistul Leu face de data aceasta un pas inapoi. Ai de furca cu un astfel de barbat, insa trebuie sa stii ca barbatul Leu nu este o cauza pierduta.

Barbatul Capricorn

 

Felul in care imaginea sa este reflectata in apa ii pare intr-un fel… Si barbatului Capricorn ii place sa-si exagereze importanta sinelui. Se crede buricul universului si crede ca toate i se cuvin doar lui, mai putin celorlalti. Stie insa cum sa jongleze cu emotiile celorlalti astfel incat sa obtina ceea ce isi doreste de la acestia. Este maestru in manipulare chiar daca este dispus sa mearga pana in panzele albe pentru a-ti demonstra ca nu este asa. Chiar daca pare hotarat si foarte sigur pe el, in realitate stima sa de sine nu este foarte ridicata.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Acestea sunt cele mai descurcărețe zodii ale horoscopului, indiferent de cât de grea este viața Top 10 cele mai frumoase grădini de trandafiri din lume LIL UZI VERT, RAPPER-UL AMERICAN CARE A PRIMIT DISCUL DE DIAMANT, VINE ÎN PREMIERĂ ÎN ROMÂNIA, LA FESTIVALUL NEVERSEA
 

Cand partenera sau cei din jur nu sunt de acord cu indeplinirea vreuneia din dorintele sale, barbatul Capricorn poate deveni irascibil sau poate avea izbucniri de manie. Daca partenera sa are realizari mai mari ca ale lui, se va simti lezat si foarte posibil ca ii va reprosa partenerei lipsa de iubire. Are tendinta de a se distanta fata de partenera. Pentru ca nu este capabil sa iubeasca total si sa daruiasca iubire, este susceptibil infidelitatii.

Iti recomandam si articolele:

Image main Sammy-Williams /Pixabay


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri