5 Octombrie 2011 publicat în Horoscop 285 share-uri

Narcis s-a indragostit de propria imagine reflectata in apa, insa nu a putut ajunge la ea, nu a putut sa fie iubit de acea imagine... Iata care sunt zodiile de barbati predispuse narcisismului:

Nesigur in interior, doreste sa arate in schimb exact contrariul prin exteriorul sau, prin aparenta. Intr-o relatie de iubire, prioritatile sale sunt deasupra prioritatilor partenerei. Incearca sa-l multumesti daca vrei sa te multumeasca… aceasta este filozofia lui de viata si de iubire. Cu toate acestea, barbatul Gemeni se inscrie in categoria narcisistilor “buni” asa cum a fost ea denumita de Irving B. Weiner. Exista uneori amuzament si sarm in felul in care incearca sa iti acapareze atentia.

 

Barbatul Berbec

 

Berbecul are si el tendinte narcisiste. Este drept ca este un seducator innascut, insa la fel este si egoismul sau. Ii este greu sa empatizeze cu ceilalti intrucat nu este capabil sa se puna in pielea celuilalt si nici sa perceapa ca atare emotiile celuilalt. Ii place sa-si faureasca visuri grandioase de putere si succes si chiar daca aparent lasa impresia ca nu are nevoie de nimeni, in realitate este dependent de ceilalti. Barbatul Berbec simte in permanenta nevoia de a fi apreciat. Vrea sa fie magulit si are nevoie sa isi valideze propria persoana prin intermediul celorlalti.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. ArtGranit redefinește calitatea și designul în domeniul amenajărilor interioare Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC! Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original

Ii place sa fie in centrul atentiei, preluand controlul asupra discutiilor si impunandu-si punctul de vedere. Barbatul Berbec isi doreste succesul cu orice pret si isi exagereaza meritele si talentele. Este de multe ori workaholic, cufundandu-se total in munca sa. Vrea sa demonstreze ceea ce poate. In relatiile sale, intampina probleme in a se atasa cu adevarat de cineva. Este gelos si posesiv fata de partenera sa si are tendinta de a-si compara propria persoana cu potentialii barbati rivali.  

Barbatul Leu

 

Barbatul Leu are o personalitate puternica. Este sigur pe el si increzator in fortele proprii. Foarte increzator… Ii place sa se afle in centrul atentiei, sa gesticuleze teatral si sa savureze din plin rolul. Ii place deopotriva sa se stie admirat, placut, sa stie ca el detine suprematia asupra atentiei intregii lumi si ca in felul acesta o poate controla. Este preocupat de perfectiune, iar felul in care se prezinta in fata lumii este extrem de important pentru el. Imaginea sa in fata celorlalti poarta masca si iluzia puterii.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri