Pana in anul 2020, depresia va reprezenta a doua cauza de mortalitate din lume, imediat dupa afectiunile cardiovasculare. Afla si tu care sunt in horoscop zodiile cele mai predispuse depresiei:


Zodia FECIOARA

Fecioara este obsedata de ideea de perfectiune si depune intotdeauna mult efort si energie incercand sa-si demonstreze atat siesi, cat si celorlalti lucrurile de care este capabila. Este meticuloasa si constienta ca totul trebuie sa-i iasa ca la carte. Aceasta lipsa de intransigenta fata propria persoana, dar si atitudinea critica orientata asupra propriei persoane o conduce de multe ori in pragul depresiei. Epuizarea emotionala si caderile nervoase sunt pentru Fecioara un dusman deloc de neglijat impotriva caruia trebuie sa se protejeze.

In incercarea sa de a face mai multe lucruri deodata si a le aduce pe toate la perfectiune, Fecioara poate pierde in scurt timp din energia ei caracteristica. Se confrunta de multe ori cu dificultati in luarea deciziilor, fiind preocupata sa aiba totul sub control. Timpul dedicata planificarii si organizarii se poate extinde insa mai mult decat trebuie, cauzandu-i insomnii sau incapacitatea de a se mai putea odihni corespunzator in timpul noptii. Este adevarat ca responsabilitatile sunt pentru tine prioritatea intai pe lista, insa nu lasa sa le conduca. Nu lasa munca si grijile cotidiene sa te conduca la extenuare. Incearca sa mai delegi din responsabiliti si celorlalti. Invata sa te relaxezi. Nu lasa sa treaca pe langa tine tocmai micile detalii ale vietii care iti pot aduce bucuria.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!  

Zodia SCORPION

Cine nu spune ca o zodie asa de pasionala, energica si infocata precum este Scorpionul nu este expusa riscului depresiei? Chiar si cei puternici cedeaza uneori. Iar atunci cand cedeaza, caderea lor este poate mai adanca si mai dureroasa decat a celor mai putin puternici. Scorpionul este o zodie care simte mai intens decat multe alte zodii si careia ii place sa faca din viata sa o scena, o drama, o piesa imbibata cu de toate. Orice ai face, chit ca ramai fara zero resurse emotionale sau de energie, nu te lasi pana cand nu ajungi acolo unde iti doresti.

Conteaza ca ai adunat pe umerii tai sentimente negative, responsabilitati care nu-ti apartin, griji care nu au nimic de-a face cu tine, o incarcatura emotionala care este poate mai mult decat poti duce? Tu ai fi inclinat sa spui “nu”. Esti obisnuita sa duci totul pana la capat, sa fie totul sau nimic. Noi am zice insa ca “da”. Ardoarea cu care investesti in tot ceea ce faci te poate duce la epuizare. Setea ta de cunoastere, dar si cea de experimentare pot fi devastatoare. Chiar si atunci cand urasti nu o poti face doar pe jumatate sau cu moderatie. Viata ta amoroasa, de multe ori tumultoasa si agitata, este cea care te arunca prima in bratele depresiei. Atunci cand vezi ca ai oferit totul si te-ai ales cu… NIMIC in schimb, deceptia se instaleaza instantaneu in sufletul tau. Laolalta cu sentimentul de vinovatie, pesimism si pierderea sperantei…. Nu te darui cu totul fara sa-ti pastrezi rezerve. Mare grija sa nu ramai fara nimic emotional. Invata ca se poate trai si in echilibru si ca moderatia poate fi echivalenta linistii emotionale. Prietenii, activitatile in aer liber, a vorbi despre ceea ce simti… iata cateva simple sfaturi care pot fi de folos la greu chiar si celor puternici.

Sanatate sa avem cu totii!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri