Pana in anul 2020, depresia va reprezenta a doua cauza de mortalitate din lume, imediat dupa afectiunile cardiovasculare. Afla si tu care sunt in horoscop zodiile cele mai predispuse depresiei:

Gemenii sunt cunoscuti pentru furtunile lor emotionale si pentru felul in care trec de la o stare la alta. Haotic! Halucinant! Nevrotic. Iar atunci cand sunt supusi pentru o perioada mai mare de timp presiunilor sau sunt pusi brusc in ipostaza de a se hotari intr-o anumita privinta au tendinta de a claca nervos. Vioi si energici de obicei, isi pierd apetitul pentru viata cat ai zice peste. Au impresia ca nimeni nu ii intelege si ca toata lumea este impotriva lor, reactia lor imediat fireasca fiind aceea de a fi maniosi impotriva propriei persoane. Te sfatuim serios sa incetezi sa te mai superi pe tine. Gandeste pozitiv si cauta sa te privesti prin ochii cu care te privesc si ceilalti. Lasa deoparte panica, tristetea, nehotararea care te incerca atunci cand trebuie sa actionezi imediat. Si daca gresesti.. ce? Nu greseste toata lumea?

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!  

Zodia PESTI

Si zodia Pesti este una din zodiile vulnerabile in fata depresiei. Te implici suta la suta in ceea ce faci si urmaresti intotdeauna sa-i faci pe cei din jurul tau sa se simta bine. Ai insa tendinta de a uita de tine uneori sau a te pune pe un plan secundar. Conteaza atat de mult pentru tine ce spun si ce cred despre tine cei din jurul tau incat investesti o buna parte din energia ta incercand sa le faci pe plac. Prin tot ceea ce faci incerci sa vii in intampinarea asteptarilor celor dragi. Acest lucru poate fi obositor si solicitant uneori.

Orice dezaprobare din partea celorlalti are un impact negativ asupra ta. Orice opinie critica iti reduce putin din increderea in tine. Faci fata cu brio atacurilor celorlalti, insa doar tu stii cat de mult te ranesc acestea in interior. Nu stii sa primesti criticile intr-un mod constructiv si le exagerezi importanta, percepandu-le ca pe un atac personal. Aceste critici iti sterg din valoarea pe care o ai in proprii ochi. Nu de putine ori starea ta emotionala este direct proportionala cu actiunile, faptele, gesturile sau cuvintele celor din jur. Toate acestea iti pot aduce insa o stare de agitatie si iritabilitate care pot degenera in tristete si depresie. Incearca sa ajungi la un echilibru intre tine si ceilalti si inainte de a te gandi la cei din jurul tau, gandeste-te la tine. Si inainte de a-i iubi pe ei, iubeste-te mai mult pe tine.. Este calea cea mai sigura de a-ti pastra starea de spirit optimista.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri