1 Septembrie 2011 publicat în Horoscop 230 share-uri

Horoscopul pe care vi-l propunem astazi este unul cu iz oriental, similar intr-o oarecare masura celui european, insa extrem de diferit in acelasi timp. Fiecarui semn astrologic iranian ii corespunde o zeitate, dar si un anotimp, zeul care il guverneaza imprimandu-i trasaturi specifice.

Zodia AZAR – 22 Noiembrie – 21 Decembrie

Zeitatea guvernanta a zodiei: Adur

Zodia Azar sta sub semnul lui Adur, un zeu respectat si redutabil, asociat adesea focului, una dintre puterile de temut ale naturii. Zeul Adur aduce nativului Azar iubire pentru libertate, pasiune pentru calatorii si explorare, un intelect deosebit, loialitate si moralitate, dar si frumusete interioara. Ii este harazit de multe ori un destin iesit din comun sau este inzestrat cu o abilitate exceptionala. Are insa uneori tendinta de a lua lucrurile prea in serios si de a se inchide in sine. Este lipsit de diplomatie si face/ spune lucruri care ranesc pe cei din jur si pe care le regreta ulterior. Desi lasa impresia ca nu ii pasa de ceilalti, realitatea este alta. Ii pasa. Destul de mult!

Zodia DEY - 22 Decembrie – 19 Ianuarie

Zeitatea guvernanta a zodiei: Ahura Mazda

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Ce măsuri vor lua ministerele pentru a economisi 10 miliarde de euro de la bugetul statului: salariile și angajările la stat, înghețate Incredibila Eclipsă Solară HIBRIDĂ și prima din 2023 (19-20 Aprilie în Berbec): învingem KARMA și plantăm sămânța speranței în sufletul nostru, din care ar putea crește ceva fabulos 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare!

Cea de-a zecea luna a calendarului iranian este guvernata de Ahura Mazda, zeul suprem in mitologia persana. El este zeul creator, cel care a plasmuit pamantul si paradisul, fiind perceput in general ca un zeu binefacator si drept. Se spune ca insusi Darius I se inchina acestui zeu. Ahura Mazda are o influenta covarsitoare asupra caracterului nativului Dey. Dey este ambitios, competitiv, autoritar, avand totodata o personalitate si o vointa puternica. Dey are un potential enorm, este persistent si setat asupra obiectivelor sale. Acumuleaza bogatii numeroase de-a lungul vietii sale. Este insa capricios, impulsiv si are adesea izbucniri de manie. Nu exceleaza deloc la capitolul stapanire de sine si autocontrol.

Zodia BAHMAN - 20 Ianuarie -18 Februarie


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri