1 Septembrie 2011 publicat în Horoscop 230 share-uri

Horoscopul pe care vi-l propunem astazi este unul cu iz oriental, similar intr-o oarecare masura celui european, insa extrem de diferit in acelasi timp. Fiecarui semn astrologic iranian ii corespunde o zeitate, dar si un anotimp, zeul care il guverneaza imprimandu-i trasaturi specifice.

IARNA:

Dey (30 zile): 22 Decembrie – 19 Ianuarie
Bahman (30 zile): 20 Ianuarie -18 Februarie
Esfand (29 sau 30 de zile): 19 Februarie – 20 Martie

Zodia FARVARDIN - 21 Martie – 20 aprilie


Zeitatea guvernanta:
Farvardin

Zodia Farvardin este guvernata de zeul Farvardin, zeu care se trage din Farevashi si despre care se spune ca vegheaza intotdeauna asupra binelui omenirii si asupra cunoasterii de natura spirituala. Acest nativ se caracterizeaza printr-o individualitate puternica si tendinta de a fi independent. Este indraznet, energic, activ, entuziast si plin de incredere in sine. Este orientat catre actiune, iar miscarea reprezinta esenta felului sau de a fi. Ca puncte slabe ale personalitatii sale putem enumera gelozia, incapatanarea si tendinta de a fi agresiv. Este impulsiv si la manie poate fi nedrept cu cei din jurul sau.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Ce măsuri vor lua ministerele pentru a economisi 10 miliarde de euro de la bugetul statului: salariile și angajările la stat, înghețate Incredibila Eclipsă Solară HIBRIDĂ și prima din 2023 (19-20 Aprilie în Berbec): învingem KARMA și plantăm sămânța speranței în sufletul nostru, din care ar putea crește ceva fabulos 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare!


Zodia ORDIBEHESHT - 21 Aprilie – 21 Mai



Zeitatea guvernanta a zodiei: Asha Vahishta

Entitatea divina care guverneaza zodia Ordibehesht este Asha Vahishta, una din cele 6 Amesha Spenta care, in traditia zoroastra, reprezinta ‘ajutoare’ ale Creatorului necreat inca. Asha Vahishta este asociata focului si caldurii, dar si dreptatii si adevarului. Nativul Ordibehesht este senzual si pragmatic, atasat de familie si ideea de dreptate. Capacitatea de rezistenta, calmul, rabdarea, loialitatea si natura sa fundamental buna se numara printre punctele forte ale acestei zodii. Ordibehesht nu cedeaza cu usurinta si nu se lasa pana cand nu obtine ceea ce vrea. Ordibehesht poate aborda uneori si o atitudine de pasivitate si neimplicare. Este extrem de posesiv fata de cei la care tine.

Zodia KHORDAD - 22 Mai – 23 Iunie

Zeitatea guvernanta a zodiei: Haurvatat

Fiinta imortala care guverneaza zodia Khordad este Haurvatat, o alta divinitate din Amesha Spentas. Ea este cea raspunzatoare de starea de bine a omenirii, dar si de sanatatea si de prosperitatea fiintei umane. Conform mitologiei persane, Haurvatat simbolizeaza ideea de perfectiune, dar si viata care se naste dupa moarte. Haurvatat este zeitatea care apara omenirea de Tawrich, zeita foametei, dar si de alte forte nefaste. Nativul Khordad este agil si fermecator, spontan, are o natura curioasa si este iscusit in arta comunicarii. Este in acelasi timp creativ, inuitiv si are o imaginatie bogata. Are insa o natura duala si poate fi fatarnic si superficial uneori. Intampina dificultati in a lua decizii, in a se tine de cuvant sau in a fi consecvent in ceea ce face.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri