16 August 2011 publicat în Horoscop 2565 share-uri

Care sunt acele zodii feminine care iubesc mult, foarte mult, la limita masurii si dincolo de ea?

Zodia Fecioara – Zodia Fecioara are putina incredere in sine, insa atunci cand este indragostita, increderea sa in celalalt creste inzecit. Lumea unei Fecioare care iubeste se invarte toata in jurul celui pe care il iubeste. In functie de dorintele si obiectivele partenenerului, aceasta zodie incepe sa cladeasca si sa investeasca in relatia sa. Femeia Fecioara este responsabila si minutioasa si isi asuma indatoririle sale de sotie sau partenera cu cea mai mare constiinciozitate. Vrea perfectiunea de la propria persoana crezand ca astfel o sa fie iubita.

Femeia Fecioara are nevoie de confirmare si aprobare constanta din partea partenerului in mai toate privintele. Simte ca aerul este irespirabil daca persoana iubita sta prea mult timp departe de ea. Daca are impresia ca partenerul nu ii acorda suficient de mult timp si atentie, sufera in tacere. Femeia Fecioara are tendinta de a deveni femeia pe care partenerul sau si-o doreste, uitand uneori sa fie ea insasi. Daca relatia sa esueaza, are tendinta de a se invinovati pe sine.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. ArtGranit redefinește calitatea și designul în domeniul amenajărilor interioare Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC! Nicole Cherry va urca pe aceeași scenă cu Sam Smith!

Zodia Sagetator – Sagetatorul este atras ca pestele de apa de ideea de iubire. Nu poate trai pe cont propriu prea mult timp si simte nevoia de a se atasa emotional de ceva sau de cineva. Femeia Sagetator poate iubi atat de mult incat prin iubirea sa se poate rani nu doar pe sine, ci si pe partenerul sau. Crede in iubirea absoluta care iarta tot, trece peste tot, accepta defectele, ignora greselile, in iubirea care il schimba in bine pe celalalt.

Femeia Sagetator este atrasa de barbati si de relatii nepotrivite, traind cu impresia ca iubirea sa este atat de mare incat o sa-l transforme in print pe cel care se arata in fata ei sub forma de broasca. Atunci cand iubeste, are tendinta de a-si pune propriul univers intr-un con de umbra, lasandu-l sa intre in dominatia universului partenerului. Femeia Sagetator iubeste ravasitor, radical, pasional. Prea mult, prea complicat si prea greu uneori...

Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri