26 Iulie 2011 publicat în Horoscop 34 share-uri

Iuno este asteroidul asociat iubirii si maturitatii iubirii in astrologie. Iuno este insa si asteroidul casatoriei si al angajamentului, al loialitatii si al casniciei, el semnificand sufletul pereche din aceasta viata.

IUNO in Varsator – Iuno in Varsator te face sa cazi cu greu in plasa casniciei intrucat libertatea, posibilitatea de a avea intotdeauna o alta optiune la indemana, spatiul personal sunt lucruri extrem de importante pentru tine. Casatoria se va realiza cu o persoana interesanta, deosebita, neobisnuita prin ceea ce face sau este, o persoana… ALTFEL. Relatia in sine va fi una neobisnuita, poate controversata si expusa barfelor. Partenerul tau va trebui sa iti acorde spatiu si intimitate si sa-ti inteleaga nevoia de independenta. Poate fi un partener ciudat, insa minunat in acelasi timp.

IUNO in Pesti – Ai tendinta de a-i atribui partenerului tau real trasaturile partenerului imaginar ideal, adaugandu-i si scazandu-i calitatile in functie de ceea ce iti proiectezi in minte. Esti atrasa de latura sa spirituala si de legatura care se stabileste la acest nivel. Ai tendinta de a aborda o atitudine parentala vizavi de partenerul tau. Ai tendinta de a intra intr-o casnicie pentru ca iti doresti sa ajuti partenerul, pentru ca iti doresti sa il ‘salvezi’ sau pentru ca iti pare rau pentru el. Atitudinea ta fata de sot sa fi una protectiva, bazata pe sacrificiu. Latura fizica a unei relatii nu este atat de importanta pentru tine.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri