26 Iulie 2011 publicat în Horoscop 34 share-uri

Iuno este asteroidul asociat iubirii si maturitatii iubirii in astrologie. Iuno este insa si asteroidul casatoriei si al angajamentului, al loialitatii si al casniciei, el semnificand sufletul pereche din aceasta viata.

IUNO in Balanta – Iti doresti sa te afli pe o pozitie de egalitate cu sotul tau intr-o casnicie, iar valorile, nevoie si dorintele voastre sa fie cat mai asemanatoare. Partenerul tau de casnicie va fi o persoana echilibrata, manierata si fermecatoare, cu inclinatii artistice, o persoana alaturi de care poti efectua diverse activitati si in compania careia iti vei petrece majoritatea timpului. Armonia si echitatea sunt esentiale in aceasta casnicie. Copiii nu vor fi neaparat o prioritate.

IUNO in Scorpion – In viziunea ta, casnicia reusita are mult de-a face cu alegerea partenerului potrivit pentru casnicie. In viziunea ta, uniunea trebuie sa aiba loc pe toate planurile: atat pe cel intelectual, cat si pe cel sexual si spiritual. Casatoria pentru tine este pe viata. Casatoria va fi o decizie care va fi luata tarziu intrucat cautarea partenerului potrivit va fi un proces indelungat si dificil. Partenerul tau de viata trebuie sa fie o fire puternica si pasionala, cu simtul erotic foarte dezvoltat, o persoana atragatoare, tacuta si misterioasa. Gelozia va fi o problema de karma intre voi doi. Relatia voastra poate debuta intr-un mod secretiv, misterios.

IUNO in Sagetator – Esti atrasa de parteneri cu o cultura si conceptii total diferite de ale tale. Este foarte posibil sa te casatoresti cu o persoana dintr-o alta tara, cu o alta experienta de viata, cu alte mentalitati. Casatoria va inseamna pentru tine spargerea tiparelor si a regulilor, va inseamna deschidere si nu restrictii. Iti vei dori ca sotul tau sa iti sustina evolutia si dezvoltarea personala. Sotul tau va fi atras de calatorii si de domenii precum educatie sau scris.

IUNO in Capricorn – Iuno in Capricon aduce devotament, intelegere, sprijin, pastrarea reputatiei partenerului, consolidarea acesteia. Sotul tau va fi o persoana practica, cu simtul organizarii si al afacerilor, intampinand insa uneori dificultati in a-si arata emotiile sau a le impartasi. Pentru multe persoane care au asteroidul Iuno in Capricorn, casatoria se va realiza in jurul varstei de 30 de ani. Foarte posibil ca vei atrasa de parteneri maturi si responsabili, mai in varsta decat tine.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri