12 Mai 2011 publicat în Horoscop 79 share-uri

In ce semn zodiacal se afla Luna in momentul nasterii tale? De ce este atat de importanta in astrologie cunoasterea acestui detaliu? In momentul nasterii unei anumite persoane, prezenta Lunii intr-un anumit semn zodiacal este un indiciu pretios al naturii emotionale a acelei persoane. Aflarea semnului Lunii ne poate ajuta in descoperirea potentialului emotional latent.

Multe din persoanele care au Luna in Varsator au tendinta de a fi introvertite. Trebuie sa invete sa-si exprime sentimentele. Aceste persoane isi traiesc viata in functie de propriul cod moral si propriile viziuni. Egoul lor este puternic. Pot fi uneori extrem de incapatanate si indaratnice, insa maturitatea le aduce mai multa stapanire de sine. Sunt parteneri fideli si prieteni nemaipomeniti. Accepta oamenii asa cum sunt. Au in schimb pretentia sa fie acceptati cu tot cu impulsivitatea si reactiile lor neprevazute.

Luna in Pesti – Partea intunecata a Lunii se reflecta in personalitatea ta. Esti o persoana rezervata si retrasa si ai tendinta de a te inchide in tine. In acelasi timp, Luna in Pesti aduce sensibilitate, talent artistic si creativitate. Esti inzestrat cu darul observatiei, esti perspicace, iar observatiile tale sunt incredibil de juste. Ai propriul ritm de lucru. Esti inzestrat cu abilitati parapsihice si esti atras de misticism si tot ceea ce tine de domeniul introspectiei si al evolutiei sufleteste. Nu putini sunt cei care te caracterizeaza ca fiind aerian. Esti insa o persoana mult mai profunda decat lasi sa se vada. Cei care au Luna in Pesti au tendinta de a cadea in plasa propriilor visuri, lasandu-se uneori coplesiti de realitate. Au tendinta de a fi dezamagiti cu usurinta de cei din jurul lor, dar si tendinta de a se simti coplesiti de problemele cotidiene.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi Vârsta de pensionare la români crește! Ce anunț a făcut şeful Casei de Pensii Perioada postnatală – fericire pură sau provocare? Cum să te pregătești corect pentru a rămâne în echilibru?

Grijile cotidiene ii obosesc. Au un suflet bun si nobil si le pasa cu adevarat de cei din jurul lor. De multe ori isi pun propriile nevoi pe un plan secundar in favoarea celorlalti. In acelasi timp, sunt extrem de sensibili. Pot fi irascibili si coplesiti de emotii atunci cand se simt neintelesti. Critica, respingerea si insultele le spulbera cu usurinta increderea in sine si in ceilalti. Se inconjoara de prieteni loiali, ce sunt capabili sa aprecieze frumosul. Viata lor trebuie sa stea sub semnul unui sens. Altfel se vor simti nefericiti si neimpliniti. Daca se simt neapreciati, isi construiesc propria lume la care cu greu mai pot renunta ulterior.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri