12 Mai 2011 publicat în Horoscop 79 share-uri

In ce semn zodiacal se afla Luna in momentul nasterii tale? De ce este atat de importanta in astrologie cunoasterea acestui detaliu? In momentul nasterii unei anumite persoane, prezenta Lunii intr-un anumit semn zodiacal este un indiciu pretios al naturii emotionale a acelei persoane. Aflarea semnului Lunii ne poate ajuta in descoperirea potentialului emotional latent.

Daca Luna se afla in semnul Capricornului, inseamna ca esti rezervat si nu te dai in laturi de la a sustine ceea ce e drept. Percepi lumea asa cum este ea, cu bune si rele. Esti demn si mandru, genul de persoana pe care ceilalti se pot baza. Totodata, esti tenace, integru, perseverent, disciplinat si ai o vointa puternica. Iti demonstrezi cel mai bine valoarea prin actiune. Ai capacitatea de a gasi solutii si a rezolva orice problema, indiferent de gradul ei de dificultate. Iti constientizezi acut punctele slabe si greselile si incerci sa te revansezi cumva pentru ele. Simti in permanenta nevoia de a te simti util. Trebuie sa inveti sa zambesti, sa te relaxezi si sa te lasi cuprins de bucuria micilor placeri ale vietii.

Luna in Varsator – Esti o fire independenta si neconventionala si esti atras de tot ce tine de intelectual, de social, de neobisnuit. Ai idealuri inalte, chiar daca uneori nerealizabile. Esti o persoana spontana si te mobilizezi imediat pentru a sprijini marile cauze. Reactiile tale emotionale ii vor uimi de multe ori pe ceilalti, inclusiv pe tine. Esti un fin observator al naturii umane si iti place sa ii studiezi pe cei din jurul tau. Iubesti libertatea si consideri ca fiecare persoana are dreptul la alegeri. Iti place sa traiesti divers, intr-un mod extravagant si excentric uneori. Rareori spui nu” experientelor noi. Involuntar, ai tendinta de a face lucrurile intr-un alt mod decat ceilalti. Ai capacitatea de a vedea dincolo de suprafata si poti “citi” oamenii cu usurinta. Ti se reproseaza fie ca te implici prea mult emotional, fie ca esti prea detasat. Empatizezi cu cei din jurul tau si mai ales cu acele persoane pe care le simpatizezi. Esti un filantrop si te zbati pentru a schimba in bine viata celor din jurul tau. Oferi ajutor, dar nu iti place sa il ceri.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Semnificația viselor: Ce înseamnă când visezi pe cineva care a murit? Este semn bun sau rău? Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi Vârsta de pensionare la români crește! Ce anunț a făcut şeful Casei de Pensii

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri