Ce spune Semnul Lunii despre personalitatea ta emotionala? Luna in cele 12 zodii

12 Mai 2011 publicat în Horoscop 79 share-uri

In ce semn zodiacal se afla Luna in momentul nasterii tale? De ce este atat de importanta in astrologie cunoasterea acestui detaliu? In momentul nasterii unei anumite persoane, prezenta Lunii intr-un anumit semn zodiacal este un indiciu pretios al naturii emotionale a acelei persoane. Aflarea semnului Lunii ne poate ajuta in descoperirea potentialului emotional latent.

Daca ai Luna in Scorpion, esti susceptibil acuzatiilor si invinuirilor si nu reactionezi deloc calm cand esti acuzat pe nedrept. Iti pastrezi viata interioara departe de ochii curiosilor. Daca ai fost ranit, urmaresti sa-ti iei cumva revansa. Esti o persoana ce pare inaccesibila si nu te deschizi in fata oricui. Reusesti sa constientizezi motivatiile ascunse ale celorlalti. Totodata, cei cu Luna in Scorpion pot fi intimidant de puternici. Au tendinta de a deveni incapatanati, manipulativi si rigizi. Acumuleaza resentimente. Prezinta o atractie puternica fata de sexul opus (si viceversa), fiind inclinati catre gelozie si posesivitate. La polul opus, o parte din aceste persoane pot fi exagerat de vulnerabile.

Luna in Sagetator – Luna in Sagetator predispune spre efervescenta mentala, dar si fizica. Prin urmare, acele persoane care au Luna in Sagetator vor fi extrem de active si atasate de calatorii, descoperire si aventura, dar si de tot ce inseamna miscare fizica in aer liber. A sta intr-un singur loc inseamna a-i condamna la plictiseala sigura. Uneori sunt impulsive si actioneaza inainte sa gandeasca. Isi expun opiniile intr-un mod direct, fara menajamente, ceea ce nu ii recomanda ca pe cele mai diplomate persoane. Nu ezita totusi sa spuna ceea ce gandesc.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi Vârsta de pensionare la români crește! Ce anunț a făcut şeful Casei de Pensii Perioada postnatală – fericire pură sau provocare? Cum să te pregătești corect pentru a rămâne în echilibru?

Cei cu Luna in Sagetator sunt perceptivi fata de sentimentele celorlalti. Au un temperament iute si se enerveaza cu usurinta. Se calmeaza insa instant, uitand motivul enervarii lor. Luna in Sagetator predispune spre intelepciune si abilitatea de a-i invata pe ceilalti, dar si o mare capacitate de a invata si a asimila informatia. Aceeasi Luna aduce vioiciune, spirit prevazator, intuitie puternica, un interes orientat catre tot si toate. Aceste persoane se lasa entuziasmate cu usurinta. Iubesc sa se afle in mijlocul naturii. Printre nevoile lor primordiale se numara nevoia de activitate, mobilitate si diversitate. Nu isi planifica viata, ci se lasa purtati de valurile ei. Au un intelect puternic, iar activitatile in care se lasa antrenati trebuie sa-i stimulezi puternic si din acest punct de vedere.

Luna in Capricorn – Luna in Capricorn te face oarecum insensibil si nereceptiv fata de sentimentele celorlalti. Cei din jur te percep uneori ca fiind rece, distant si calculat. Esti ambitios si ai tendinta de a fi serios si sobru indiferent de situatia in care te afli. Sentimentele tale nu sunt greu de prevazut. Esti preocupat de a face lucrurile intr-un mod corect, potrivit. Cu Luna in semnul Capricornului, statutul in societate devine extrem de important pentru tine. Iti doresti sa fii respectat si sa realizezi lucruri important de care ceilalti sa-si aminteasca. Te maturizezi inainte de vreme si nu te feresti de la a prelua responsabilitatile pe umerii tai. Tot Luna in Capricorn este cea care aduce persoanelor care au Luna in Capricorn o atitudine de “pot sa fac” si incredere in propriile forte. Atunci cand spun “te iubesc”, inseamna ca iubesc cu adevarat. Aceste persoane nu se joaca de-a iubirea.

Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele” Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă)

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri