12 Mai 2011 publicat în Horoscop 79 share-uri

In ce semn zodiacal se afla Luna in momentul nasterii tale? De ce este atat de importanta in astrologie cunoasterea acestui detaliu? In momentul nasterii unei anumite persoane, prezenta Lunii intr-un anumit semn zodiacal este un indiciu pretios al naturii emotionale a acelei persoane. Aflarea semnului Lunii ne poate ajuta in descoperirea potentialului emotional latent.

Persoanele cu Luna in Fecioara sunt perfect capabile sa pastreze ordine printre sentimentele lor. Nu au izbucniri emotionale. Au stofa de consilieri. Stiu sa dea cele mai corecte si potrivite sfaturi, facand oamenii sa se simta confortabil in prezenta lor. Le place ca cei din jurul lor sa aiba nevoie de ajutorul lor. Sunt concentrate asupra detaliilor. Printre tendintele lor negative se numara criticismul, nesiguranta de sine, dorinta de perfectiune.

Luna in Balanta – Luna in Balanta aduce frumusete si armonie. Luna in Balanta predispune spre sociabilitate, generozitate, diplomatie si echilibru interior, dar si spre dependenta fata de ceilalti. Cei care au Luna in Balanta sunt persoane prietenoase, ce iubesc compania celorlalti. Sunt persoane populare, fermecatoare, placute, calde, ce dau dovada de afectiune. Nu le place sa se afle pe cont propriu si isi doresc sa fie inclusi in parteneriate in mai toate aspectele vietii lor: amoros sau profesional. Gandurile si existenta lor se invart in jurul celorlalti. Isi fac planurile in functie de planurile celorlalti. Se pot lasa cu usurinta exploatati. Chiar daca au idei excelente, de multe ori renunta la ele inainte de a incerca sa le puna in aplicare. Sunt transparenti in ceea ce priveste emotiile lor. Urasc singuratatea si sunt extrem de atasati de familia si casa lor.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Luna plină în Balanță de pe 6 aprilie ne învață puterea iubirii echilibrate. Vindecarea unor relații!   Semnificația viselor: Ce înseamnă când visezi pe cineva care a murit? Este semn bun sau rău? Alimentația și somnul sunt aspectele cu cel mai mare impact asupra calității vieții românilor, conform celui mai recent studiu CIPRA

Daca ai Luna in Balanta, atunci diplomatia este unul din punctele tale forte. Chiar daca de multe ori nu il constientizezi sau il lasi neexploatat, in interiorul tau exista potential artistic. Viziunea ta asupra vietii este una echilibrata. Ai tendinta de a fi capricios si de a-ti schimba opiniile in functie de circumstante. Conflictele te sperie si ai tendinta de a fugi din fata lor. Agresivitatea este o bariera pe care nu o tolerezi.

Luna in Scorpion – Luna in Scorpion predispune spre orgoliu, inteligenta, energie, vointa puternica, dar si gelozie si posesivitate. Cei care au Luna in Scorpion sunt luptatori redutabili, ce nu se lasa invinsi chiar daca se afla singuri impotriva tuturor. Sunt ambitiosi si hotarati, stiind foarte bine ceea ce vor. Sunt puternici, pasionali, secretosi, senzuali si emotionali. Uneori sunt perceputi ca fiind persoane reci si calculate. Par a fi adaptabili, insa in interiorul lor are loc batalia eterna impotriva schimbarii. Au prezenta de spirit chiar daca sunt timizi. Au tendinta de a se folosi de intuitia lor fantastica in avantajul personal.

Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi Tehnici de meditație personalizate: Cum să alegem metoda potrivită în funcție de starea noastră de spirit  Adevărul despre dinții superbi pe care-i afișează Luis Gabriel. Ce spune medicul stomatolog care s-a ocupat de construcția lor 

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri