6 Mai 2011 publicat în Horoscop 145 share-uri

Fascinantei civilizatii a Atlantidei i-a fost atribuita un sistem astrologic unic, cu un sistem special de calculare a zodiilor, diferit celorlalte sisteme astrologice. Iata care sunt cele 15 zodii ale horoscopului Atlantidei si care sunt principalele lor caracteristici:

Quest'hal – daca esti nascuta in ziua de 17 a lunii (orice luna)

Zodia Quest'hal predispune spre vulnerabilitate, sensibilitate, nemultumire de sine, dar si spre noblete si delicatete sufleteasca. Nativul Quest'hal are tendinta de a se baza mai mult pe ceilalti decat pe fortele proprii, devenind dependent de cei din jurul sau. Are totodata tendinta de a se autocompatimi sau a poza in victima. Maturitatea aduce mai multa intelepciune si determinare acestui nativ. Progresul personal are loc in momentul in care acest nativ invata sa se bucure de ceea ce ii ofera viata, atunci cand Quest'hal invata sa nu-si mai planga nefericirea, luptand in schimb pentru ceea ce-si doreste. Quest'hal se numara printre cele mai afectuoase zodii ale horoscopului.

Sark'houm – daca esti nascuta pe 18 sau 19 (orice luna)

Sark'houm aduce independenta, flexibilitate, o mare putere de adaptare, dinamism, optimism, tarie morala, dar si dorinta de a accede cat mai sus. Nativul Sark'houm se simte excelent in propria piele si este mandru de ceea ce este. Are incredere in sine si isi cunoaste foarte bine potentialul. Vrea sa demonstreze tuturor abilitatilor sale si va depune multa munca si un efect considerabil in acest sens. Nu se lasa descurajat de micile obstacole, ci le percepe ca pe niste provocari. Are tendinta de a fi exigent si sobru cu cei din jur. Daca se afla intr-o pozitie de conducere, adopta de multe ori fata de subalternii sai o atitudine superioara si autoritara. Nu putini sunt cei care ii poarta pica si il caracterizeaza ca fiind vanitos si egoist.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Ek'winax – daca esti nascuta pe 20, 21 sau 22 (orice luna)

Ek'winax este o zodie care aduce energie fizica si psihica, tenacitate, dorinta de autoperfectionare, dar si o oarecare rigiditate a ideilor si a schimbarilor. Nativul Ek'winax se va bucura de reusita mai ales pe plan profesional. Pe plan sentimental, perioada de tinerete va fi caracterizata de inconsecvente si mici esecuri. Maturitatea va aduce insa liniste si o relatie longeviva. Nativul Ek'winax este incapatanat si refuza sa accepte ca poate gresi. Este direct si uneori rautacios. Indiferent ca ceea ce face este bine sau rau, actiunile sale au repercusiuni asupra vietii celor din jur.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri